Morganui Freemanui – rimti kaltinimai iš 8 moterų: aktorius puolė teisintis

JAV filmų žvaigždė Morganas Freemanas atsiprašė po to, kai net aštuonios moterys apkaltino jį prie jų seksualiai priekabiavus, rašo BBC.

 Savo ruožtu pats aktorius, išgirdęs tokius moterų pareiškimus, atsiprašė visų „kurios pasijuto nepatogiai ir pajuto jo nepagarbą“.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Savo ruožtu pats aktorius, išgirdęs tokius moterų pareiškimus, atsiprašė visų „kurios pasijuto nepatogiai ir pajuto jo nepagarbą“.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2018, 10:47 PM

Viena prodiuserio asistentė teigė, kad aktorius prie jos priekabiavo ištisus mėnesius, kol buvo filmuojama kino juosta apie banko apiplėšimą „Going in Style“.

Moteris CNN pasakojo,kad 79-erių metų M.Freemanas nuolat ją grabinėjo, bandė pakelti jos sijoną ir klausinėjo, ar ji dėvi apatinius.

Kita moteris, dirbusi su M.Freemanu prie kino juostos „Now you see me“, teigė, kad visas personalas žinojo, kad moterims negalima dėvėti jokių palaidinių, kurios išryškintų krūtis ir nevilkėti jokių itin aptempiančių kelnių, pabrėžiančių sėdmenis ar kitų aptemptų drabužių, jeigu šalia yra M.Freemanas. Aktorius, jos teigimu, moterų, vilkinčių krūtis paryškinančius drabužius, prašydavo jomis pasiūbuoti.

Savo ruožtu pats aktorius, išgirdęs tokius moterų pareiškimus, atsiprašė visų „kurios pasijuto nepatogiai ir pajuto jo nepagarbą“.

„Visi, kurie mane pažįsta ar yra su manimi dirbę, žino, kad nesu tas, kuris turi ketinimų įžeisti ar sąmoningai kažką priversti jausti nepatogiai. Moteris versti nepatogiai prie manęs jaustis niekada nebuvo mano intensija“, – tokį viešą pareiškimą-atsiprašymą išplatino M.Freemanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.