Gandai apie globos teisių atėmimą Angeliną Jolie privertė viešai prabilti

Holivudo aktorė ir žmogaus teisių gynėja Angelina Jolie (42 m.) paneigė gandus apie užsienio žiniasklaidoje pasklidusį jos atžvilgiu itin griežtą teismo sprendimą. Kalbama, kad teismas ketina atimti iš jos visus vaikus už tai, jog aktorė itin griežtai riboja jų bendravimą su tėvu Bradu Pittu (54 m.).

Angelina Jolie.<br>Scanpix nuotr.
Angelina Jolie.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-14 10:53, atnaujinta 2018-06-14 11:11

„Nutekinta klaidinga informacija, kenkianti ir vaikų interesams. Visą šį skyrybų laikotarpį Angelina dėmesį telkė tik į savo vaikų poreikius ir sveikatą. Štai kodėl ypatingą svarbą suteikia tai, kad paskutinis teismo posėdis buvo uždaras. Sunku patikėti, kad kažkoks savanaudis nusprendė nutekinti dalį slaptos teismo informacijos ir paskleidė tikrovės neatitinkančią informaciją“, – rašoma A.Jolie atstovo išplatintame pranešime.

Nors teismo posėdis buvo uždaras, pasklido žinios, kad Angelinai buvo liepta įvykdyti naujus įsipareigojimus. Šešis vaikus auginanti aktorė nuo šiol Bradui turės skirti daugiau laiko pasimatymams su vaikais.

Be to, moteris nuo šiol privalės vaikų tėvui duoti visus atžalų telefono numerius, organizuoti telefoninius skambučius tarp kiekvieno iš vaikų ir jų gydytojų. Brado ir jųdviejų vaikų susirašinėjimų Angelinai skaityti nebus leista.

Buvo skelbiama, kad įvykdžius šių įsipareigojimų aktorei gresia teisės auginti vaikus atėmimas.

Primename, jog Bradas ir Angelina augina sūnus Paxą (14 m.) ir Madoxą (16 m.), dukteris Zaharą (13 m.), Shiloh (12 m.) bei devynerių metų amžiaus dvynius Vivienne ir Knoxą.

Angelina ir Bradas skirtingais keliais pasuko daugiau, nei prieš dvejus metus. Iš pradžių pora drabstėsi purvais, o vėliau nusprendė bendrauti gražiuoju dėl vaikų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.