Meghan Markle tėvas nutraukė tylą ir pasakė, ką mano apie karališkąsias vestuves

Praėjus mėnesiui po karališkųjų princo Harry (33 m.) ir buvusios amerikiečių aktorės Meghan Markle (36 m.) vestuvių, kuriose dramatiškai nedalyvavo jos tėvas Thomas, šis pagaliau nutraukė tylą ir pirmą kartą pasirodė televizijos laidoje.

 Princo Harry su Meghan Markle vestuvių akimirka ir Thomas Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Princo Harry su Meghan Markle vestuvių akimirka ir Thomas Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Thomas Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Thomas Markle.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 18, 2018, 9:49 AM, atnaujinta Jun 18, 2018, 2:45 PM

Vyras liejo apmaudą, kad negalėjo dukters svarbiausią jos dieną lydėti link altoriaus ir būti šalia. 73-ejų Meghan tėvas neslėpė, kad jaučiasi labai blogai, nes tapo tarsi „blogai krentančiu šešėliu viename svarbiausių karališkosios šeimos įvykių“.

Kaip paaiškėjo, princas Harry Meghan prašė tėvo leidimo vesti jo dukterį, tačiau pokalbis vyko telefonu. Vyrai taip pat aptarė politiką: Jungtinėje Karalystėje artėjantį „Brexit“ ir Donaldo Trumpo valdymą.

Vestuves praleidęs tėvas televizijos laidoje dėkojo ir princui Charlesui, kuris lydėjo nuostabiai atrodančią Meghan prie altoriaus, ir neslėpė, kad ceremoniją stebėdamas TV ekrane jautė nenumaldomą pavydą.

„Ji atrodė nuostabiai. Žiūrėdamas ceremoniją aš verkiau. Labai ja didžiuojuosi ir nemanau, kad bus kitas toks nuostabus dalykas mano gyvenime. Visas pasaulis žiūrėjo į mano dukrą! Gaila tik dėl to, kad dabar aš tarsi juodas šešėlis, krentantis ant vieno ryškiausių įvykių istorijoje. Tuo labiau kad esu tėvas, kuris nelydėjo dukters jos svarbiausią dieną.

Tai buvo labai jautri akimirka. Aš labai gailiuosi, kad negalėjau dalyvauti. Nemanau, kad galėjo būti geresnis žmogus nei princas Charlesas, kuris lydėjo mano dukterį. Jo vietoje norėjau būti aš, tačiau esu jam už tai dėkingas“, – laidoje „Labas rytas, Britanija“ pasakojo Thomas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.