Ala Pugačiova gerbėjams demonstravo jaunatviškas kojas

Daugelis gerbėjų sunkiai atpažįsta atjaunėjusią dainininkę Alą Pugačiova (69 m.). Dainininkė socialinių tinklų paskyrose dalijasi nuotraukomis, kuriose tiesiog švyti.

 Ala Pugačiova.<br> Socialinio tinklo nuotr.
 Ala Pugačiova.<br> Socialinio tinklo nuotr.
 Ala Pugačiova.<br> Socialinio tinklo nuotr.
 Ala Pugačiova.<br> Socialinio tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 20, 2018, 9:08 AM

Šį kartą moteris instagramo paskyroje paviešino nuotrauką, kurioje ji pasipuošusi džinsiniais šortais demonstruoja itin jaunatviškas kojas. 

Daugelis žvaigždės gerbėjų stebėjosi, kaip nepriekaištingai nuotraukoje atrodo Ala. Po nuotrauka puikavosi komentarai, kuriuose sekėjai pabrėžė moters jaunatvišką stilių bei moterišką žavesį.

„Aš 20 metų jaunesnė, bet negaliu pasigirti tokia figūra. Yra į ką lygiuotis“, „ Aš Alos net nepažinau, tokia ryškia blondine ji niekada nebuvo“, „ Amžinai jauna ir graži. Dabar tokių žvaigždžių nėra, taigi laikas grįžti į sceną“, – komentavo Rusijos estrados primadonos gerbėjai.

Jau keletą dešimtmečių Ala Pugačiova savo gerbėjams tarsi stiliaus ikona. Pastaraisiais metais socialiniuose tinkluose ji vis dažniau lepina sekėjus žaviomis nuotraukomis, kuriose atrodo stilingai ir itin jaunatviškai. Moteris tiesiog švyti: šypsena kiekvienoje nuotraukoje puošia dainininkės veidą.

Ala apie jaunatviško grožio paslaptis kalba nedaug. Anksčiau žurnalistams ji pasakojo, kad laikosi griežtos dietos, stengiasi daugiau ilsėtis ir leidžia laiką gamtoje.

Tačiau gerbėjai yra įsitikinę, kad svarbiausia primadonos grožio paslaptis – Maksimo Galkino meilė. Šalia sutuoktinio žvaigždė tiesiog pražydo ir atrodo žymiai jaunesnė.

Taip pat birželio 18 humoristas Maksimas Galkinas šventė 42 metų gimtadienį. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.