Meghan Markle tėvas skelbiasi sulaukęs Kensingtono rūmų akibrokšto

Sasekso kunigaikštienės Meghan Markle (36 m.) tėvas Thomas Markle (73 m.) ir toliau vis nesugeba nulaikyti liežuvio už dantų. Po to, kai vienai žiūrimiausių televizijos laidų „Labas rytas, Britanija“ vyras davė atvirą interviu, nuo šiol jis baiminasi, kad Kensingtono rūmai jį ilgam ištrynė iš savo akiračio.

 Princas Harry su Meghan Markle ir Thomas Markle.<br> Scanpix nuotr. ir youtube.com stop kadras.
 Princas Harry su Meghan Markle ir Thomas Markle.<br> Scanpix nuotr. ir youtube.com stop kadras.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Thomas Markle.<br> Youtube.com stop kadras.
 Thomas Markle.<br> Youtube.com stop kadras.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 26, 2018, 9:10 AM, atnaujinta Jun 26, 2018, 10:01 AM

Laidoje jis kalbėjo apie karališkąsias vestuves, kaip princas Harry paprašė jo leidimo vesti dukrą, apie galimybes jiems susilaukti vaikų ir princo požiūrį į Jungtinėje Karalystėje vykstantį „Brexit“ skandalą.

Vyras tikėjosi, kad pirmą kartą viešai ir atvirai prabilęs po gegužės 19-ąją vykusių dukters vestuvių, sugebės užglaistyti ir kiek nuskandinti į praeitį faktą, kad vestuves jis, esą dėl sutrikusios sveikatos, praleido. Jis tuomet tikino, kad po patirto širdies infarkto jautėsi labai prastai ir vestuves stebėjo per televizoriaus ekraną.

Tačiau viskas gavosi priešingai. Leptelėjęs keletą netinkamų frazių ir vėl žiniasklaidai pasakęs per daug, nei leidžia karališkųjų rūmų etiketo taisyklės, Thomas Markle pateko į Kensingtono rūmų juodąjį sąrašą.

Nors po TV laidos praėjo kone savaitė, vyras guodėsi, kad iki šiol nesulaukė jokios žinutės iš rūmų, o dukra netgi neatsiuntė sveikinimo tėvo dienos proga, kuri Jungtinėje Karalystėje ir Amerikoje švenčiama kiek vėliau, nei Lietuvoje.

„Iš rūmų kol kas nesulaukta jokių žinių, kuo Thomas išties labai stebisi. Dabar jis jau tikisi, kad televizijos interviu dar labiau nepablogino ir taip braškančių santykių su dukra ir jos naująja šeima. Jis labai norėtų aptarti jos kelionės į Jungtinę Karalystę ar Harry ir Meghan kelionės į Ameriką, kadangi Thomas iki šiol dar gyvai nesusipažino su dukters vyru. Ir tai jį labai slegia“, – skelbė šaltinis.

Portalui „MailOnline“ Kensingtono rūmai atsisakė komentuoti susiklosčiusią situaciją.

Vienas labiausiai nuskambėjusių tėvo pasisakymų rytinėje laidoje – kad princas Harry pritaria vykstančiam Jungtinės Karalystės išstojimui iš Europos Sąjungos ir kad prieštaringai vertinamas JAV prezidentas Donaldas Trumpas esą turėtų gauti dar vieną šansą pasitaisyti.

Karališkosios šeimos atstovams draudžiama būti šališkiems bet kuriems politiniams klausimams. Jų nuomonė turi būti neutrali, nepalaikanti nei vienos pusės.

Buvusios aktorės tėvas taip pat kalbėjo, kad Meghan Markle jau kurį laiką labai norėjo susilaukti vaikų ir svarstė, kad netrukus jiems su sutuoktiniu pavyks šį planą įgyvendinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.