Finansinę krizę išgyvenusio Johnny Deppo sūnus atsidūrė ligoninėje

Neseniai su finansinėmis bėdomis susidūrusio aktoriaus ir muzikanto Johnny Deppo (55 m.) neapleidžia nelaimės. Šį kartą ligoninėje atsidūrė jo jaunėlė atžala – šešiolikmetis sūnus Jackas Christopheris III Deppas.

 Scanpix ir socialinių tinklų nuotr.
 Scanpix ir socialinių tinklų nuotr.
 J. Deppas su sūnumi.<br> Socialinių tinklų nuotr.
 J. Deppas su sūnumi.<br> Socialinių tinklų nuotr.
 J. Deppas.<br>Scanpix nuotr. 
 J. Deppas.<br>Scanpix nuotr. 
 J. Deppas.<br> Scanpix nuotr.
 J. Deppas.<br> Scanpix nuotr.
 V. Paradis.<br>Scanpix nuotr. 
 V. Paradis.<br>Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jun 28, 2018, 1:58 PM

Į netikėtą naujieną Jacko tėvai sureagavo iš karto. Po šios žinios „Karibų jūros piratų“ žvaigždė buvo pastebėta Miunchene lipanti į autobusą. Čia vyras koncertuoja su savo grupe „Hollywood Vampires“.

Tuo metu, dėl pašlijusios sūnaus sveikatos buvusi J. Deppo širdies draugė aktorė Vanessa Paradis (45 m.) turėjo atšaukti filmo premjerą.

Paryžiuje pristatytos kino juostos „A Knife in The Heart“ (liet. peilis širdyje) režisieriaus Yann Gonzalez teigimu, Vanessai šiuo metu geriau daugiau laiko praleisti su sūnumi.

„Deja, Vanessa Paradis šį vakarą negalės atvykti. Ji turėjo išvykti dėl sūnaus sveikatos problemų“, – per antradienio vakarą vykusią premjerą sakė jis.

Dieną prieš tai Jackas kartu su mama buvo pastebėtas Prancūzijos sostinės „Charles De Gaulle“ oro uoste.

Nors filmo režisierius patikino, kad aktorių sūnaus sveikatos bėdos yra tikrai rimtos, tikslios Jacko atsidūrimo ligoninėje priežastys vis dar išlieka nežinomos.

Primename, jog Vanessa ir Johnny kartu praleido daugiau, nei keturiolika metų. Nors pora niekuomet nebuvo susituokusi, jiedu taip pat augina dukrą Lily Rose Depp (19 m.), kuri šiuo metu sėkmingai kopia modelio karjeros laiptais.

Žurnalui „The Rolling Stones“ J. Deppas širdį dėl jį kamuojančių finansinių bei psichologinių problemų atvėrė dar prieš keletą savaičių.

Taip pat sklido gandai ir dėl gerokai pakitusios aktoriaus išvaizdos. Kaip paaiškėjo vėliau, J. Deppui gerokai sulysti teko dėl naujojo vaidmens.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.