Karališkosios šeimos ignoruojamas Meghan Markle tėvas išliejo apmaudą

Gegužės 19-ąją vykusios princo Harry (33 m.) ir Meghan Markle (36 m.) vestuvės neapsieina be vis netylančių atgarsių. Žinoma, daugiausiai kalba skandalingai spėjusi išgarsėti buvusios aktorės šeima, kuri bet kokia kaina siekia dėmesio. Žinoma, už kurį būtų dar ir sumokėta.

 Princas Harry su Meghan Markle ir jos tėvas Thomas.<br> Scanpix nuotr. ir youtube.com stop kadras.
 Princas Harry su Meghan Markle ir jos tėvas Thomas.<br> Scanpix nuotr. ir youtube.com stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-05 18:57

Meghan tėvas Thomas Markle (73 m.) praleido dukters vestuves teigdamas, esą jį ištiko širdies infarktas, tačiau prieš tai jis žiniasklaidai pardavė nemažai informacijos apie šeimą, už kurią su juo buvo dosniai atsiskaityta. Dabar vyras nepaliauja lieti apmaudo, kad nuo vestuvių Meghan atsisako su juo bendrauti.

„Su Meghan ir Harry nekalbėjau jau labai seniai… Manau, jie mane išbraukė iš savo gyvenimo. Netgi nebežinau, ar ji dar kada mane aplankys. Prašiau jos, kad mane aplankytų, kol gulėjau ligoninėje. Manau, kad mūsų santykiai jau nutrūko“, – informaciją pateikė Thomo draugai.

T.Markle gyvena Meksikoje, tačiau nutrūkus ryšiui su dukra, jis santykius atnaujino su ne ką mažiau šlovės ištroškusiu Meghan broliu.

„Thomas jaučiasi palūžęs. Jis visiškai pasimetęs ir nesupranta, kodėl jį tarsi pašalino iš šeimos“, – kalbėjo šaltinis naujienų portalui „The Mirror“.

Meghan Markle brolis pagarsėjo ne ką mažiau skandalingai po to, kai išplatino viešą laišką, kuriame teigė, kad princo ir sesers vestuvės bus didžiausia karališkųjų vedybų klaida. Galiausiai vyras piktinosi, kodėl gi negavo kvietimo į visą pasaulį sudominusias vestuves.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.