55-erių buvusi Sylvesterio Stallone žmona atskleidė, kaip jai pavyko pastoti

Aktorė Brigitte Nielsen praėjusį mėnesį susilaukė penktojo vaiko ir nustebino pasaulį faktu, kad būdama 54-erių moteris dar gali gimdyti. Tačiau ne viskas taip paprasta, o apie sunkumus ji atsivėrė žurnalui „People“.

B.Nielsen ir M.Dessi.
B.Nielsen ir M.Dessi.
 B.Nielsen su dukrele Frida.
 B.Nielsen su dukrele Frida.
 B.Nielsen ir M.Dessi.
 B.Nielsen ir M.Dessi.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 26, 2018, 12:42 PM, atnaujinta Jul 26, 2018, 12:55 PM

Dukrytės Fridos beveik įpusėjus šeštai dešimčiai susilaukusi buvusi aktoriaus Sylvesterio Stallone žmona prisipažino, kad pastoti bandė daugiau nei dešimtmetį.

Aktorė, kuriai neseniai sukako 55-eri, pasinaudojo apvaisinimo mėgintuvėlyje procedūra. Tačiau pastoti pavyko ne iš karto.

„Tai buvo labai ilgas kelias. Noriu, kad moterys žinotų, jog viskas įmanoma, tačiau reikia būti ir realistėmis. Kol pastojau, patyriau labai daug nusivylimo“, – kalbėjo ji.

Iš ankstesnių santykių moteris turi sūnus Raoulą Meyerį (23 m.), Douglasą Meyerį (25 m.), Killianą Nielseną (28 m.) ir Julianą Windingą (34 m.).

Brigitte žurnalui papasakojo, kad savo kiaušinėlius ji užsišaldė kai jai buvo 40. Tuomet ji sutiko dabartinį savo vyrą Mattia Dessi, kuris už ją yra 15 metų jaunesnis. Poros santykiai ėmė greitai rutuliotis ir jiedu ėmė svajoti apie bendrą kūdikį.

Galiausiai po ilgų metų bandymų pastoti medikai moteriai nieko gero nežadėjo – sakė, kad yra vos 3-4 procentai tikimybės, kad per beveik 14 metų užšaldyti kiaušinėliai liko vaisingi.

„Susilaukti vaiko su vyru mes svajojome tiek daug metų. O dabar pagaliau savo mažąją princesę aš laikau ant rankų“, – kalbėjo ji.

B.Nielsen tikisi, kad jos su amžiumi sukaupta patirtis leis jai būti geresne mama.

„Dabar aš mažiau sutrikusi, nebijau. Žinau, ko noriu iš gyvenimo ir kaip elgtis su vaiku“, – teigė aktorė.

Nepaisant amžiaus, B.Nielsen tikino, kad jos nėštumas buvo sklandus ir lengvas.

Ketvirtojoje „Rokio“ dalyje bei „Kobroje“ vaidinusi Brigitte jau nuo 2006 m. yra susituokusi su italų modeliu M.Dessi (39 m.).

Prieš tai moteris buvo ištekėjusi dar keturis kartus. Tarp buvusių moters vyrų patenka ir aktorius Sylvesteris Stallone.

Jis buvo antrasis moters vyras, su kuriuo ji aukso žiedus sumainė dar 1985 – aisiais. Visgi, aktorių vedybos truko neilgai. Jaunavedžiai skirtingais keliais patraukė jau po pusantrų metų santuokos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.