Po įtempto mėnesio Meghan Markle ir princas Harry trumpam dings iš viešumos

Neseniai labdaringame renginyje duoklę žiniasklaidai bučiniu prieš kameras užbaigę Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle ir princas Harry kuriam laikui išnyks iš viešumos.

 Princas Harry ir Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Princas Harry ir Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Princas Harry ir Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Princas Harry ir Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-07-30 19:35

Po įtemptų savaičių įvairiuose priėmimuose pora planuoja vykti atostogauti. Be to, jie užsienyje greičiausiai paminės 37-ąjį M.Markle gimtadienį rugpjūčio 4 dieną.

Kol kas nežinia, kokią kelionę savo mylimajai sumanė princas Harry, bet britų žiniasklaida dirsčioja į Bostvaną. Pora jau yra viešėjusi šioje šalyje ir ne kartą dalijosi maloniais įspūdžiais.

Taip pat pranešama, kad M.Markle labai norėtų JAV aplankyti savo mamą Dorią Ragland. Ji praėjusią savaitę buvo pastebėta Los Andžele.

Galbūt kunigaikštienė pagaliau susitiks ir su tėvu Thomu. Pastaraisiais metais jų santykiai yra atšalę – nuolat į skandalus įsiveliantis vyras nedalyvavo dukros vestuvėse ir neigiamai atsiliepia apie karališkosios šeimos įtaką.

Th.Markle'as žiniasklaidai yra kalbėjęs, jog dabar Meghan veidą puošia „skausminga šypsena“ ir oficialiuose priėmimuose ji atrodo dirbtinė, tarsi bandytų įtikti karališkajai šeimai.

M.Markle ir princas Harry žiedus sumainė gegužės viduryje. Nuo to laiko jie nuolat sukosi viešuose renginiuose, tad artėjančios atostogos bus pirmoji gera proga atsipūsti.

Juolab, kad karališkoji šeima negaili pinigų savo narių kelionėms.

Naujienų portalo „Elle“ duomenimis, britų grietinėlės išlaidos, skiriamos jų atostogoms per pastaruosius metus išaugo daugiau nei 200 tūkst. eurų.

Šiuo metu laisvalaikiui karališkoji šeima per metus išleidžia virš 5 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.