Princo George‘o elgesio taisyklės: tarp jų – ir draudimas priimti dovanas

Neseniai penktąjį gimtadienį atšventęs Kembridžo kunigaikštienės Catherine (36 m.) ir princo Williamo (36 m.) sūnus George‘as šiuo metu džiaugiasi nerūpestinga vaikyste. Visgi, panašu, jog po keletos metų mažasis princas turės prisiimti nemažą atsakomybę – pradėti laikytis karališkojo etiketo, privalomo visiems šios šeimos nariams.

 Princas George'as.<br> Scanpix nuotr. 
 Princas George'as.<br> Scanpix nuotr. 
 Princas su šeima.<br> Scanpix nuotr. 
 Princas su šeima.<br> Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-07-31 19:07, atnaujinta 2018-07-31 19:09

Tiesa, nors ir George‘o tėvai deda visas pastangas, kad jų sūnus jaunas dienas praleistų „normaliai“, kai kurių elgesio normų jam nepavyksta išvengti jau dabar.

Viena jų – princo apranga. Jau nuo XVI a. karališkosios šeimos berniukams iki aštuonerių metų viešumoje rekomenduotina mūvėti šortus. Todėl, George‘as su kelnėmis viešumoje pasirodė vos kartą. Taip pasipuošęs jis atvyko į dėdės princo Harry (33 m.) ir Meghan Markle (36 m.) vestuves.

Jaunajam karališkosios šeimos nariui taip pat draudžiama priimti jo gerbėjų teikiamas dovanas.

„Dovanos, siūlomos privačių asmenų, nežinomų karališkajai šeimai yra draudžiamos dėl jų pobūdžio ir dovanojimo tikslo nežinomumo“, – rašė naujienų portalas „The Sun“.

Maža to, nuo dvylikos metų George‘ ui turėtų būti draudžiama drauge skristi su savo tėvu princu Williamu. Tokia taisyklė apibrėžia, jog skrydžiai lėktuvu yra pavojingi, tad dviems sosto įpėdiniams skristi kartu yra nerekomenduotina dėl padidėjusios nelaimingo atsitikimo rizikos.

Nepaisant to, jog princas auga išmaniųjų telefonų bei interneto populiarumo laikotarpiu, jam bus draudžiama daryti asmenukes. Anksčiau ši taisyklė apsiribojo tik autografų dalijimo draudimu.

Primename, kad princas George‘as yra vyriausias Williamo ir Catherine sūnus. Taip pat pora augina dvi atžalas – George‘o seserį Charlotte (3 m.) ir dar vienerių metų neturintį brolį Louisą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.