Romantiškas Brado Pitto gestas pakurstė kalbas apie naujus jausmus

Brado Pitto (54 m.) gyvenime – nauji jausmai? Tokius gandus pakurstė nuotraukos, kuriose užfiksuotas išskirtinis dėmesys papuošalų dizainerei ir holistinės terapijos specialistei Sat Hari, rašo „dailymail.co.uk“.

Bradas Pittas pakurstė gandus apie naujus jausmus. <br>Scanpix ir Instagramo nuotr. 
Bradas Pittas pakurstė gandus apie naujus jausmus. <br>Scanpix ir Instagramo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2018, 10:24 PM

Pora leido laiką Los Andžele, labdaros vakarėlyje, nuolat šnekučiavosi, nepaleido vienas kito iš akių. O vienoje nuotraukų matyti, kaip aktorius bučiuoja savo kompanionės riešą.

Vieni šaltiniai pasakojo, kad Bradas į renginį atvyko kartu „su nauja mylimąja“, o dar kiti sakė, kad jie – tik draugai.

Vakarėlį surengė vienas artimiausių aktoriaus draugų, „Red Hot Chilli Peppers“ narys Flea, kuris ir įkūrė šį labdaros klubą.

Beje, Bradą atlydėjusi Sat taip pat puikiai pažįsta Flea. Holistinę terapiją savo darbe pritaikanti moteris dirbo slaugytoja viename „Red Hot Chilli Peppers“ koncertinių turų.

Visai neseniai Bradas buvo siejamas su architekte Neri Oxman.

Vis dėlto vyras vis dar blaškosi po teismus dėl skyrybų su aktore Angelina Jolie ir vaikų dalybų. Juodu sieja šešios atžalos: Maddoxas (16 m), Paxas (14 m.), Shiloh (12 m.) bei dvyniai Vivienne ir Knoxas (10 m.).

Tiesa, dėl vieno dalyko Angelina su Bradu sutarė ir be teismo – nenutraukė bendro verslo. Buvę įsimylėjėliai išleidžia naujausią prancūziško rožinio vyno partiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.