Sekso metu traumą patyrusi ir paralyžiuota britė įsivėlė į milijonieriaus šeimos dramą

Britė Claire Busby (46 m.) buvo sėkminga verslininkė, kol neseniai žiniasklaidoje pasirodė žinia apie nesėkmingai pasibaigusius intymius santykius. Teisybės teisme ieškanti Claire iškrito iš lovos užsiimdama seksu, tačiau tarsi katapultas suveikusi karališko dydžio lova sviedė moterį ant galvos, todėl ji liko paralyžiuota.

 Claire Busby.<br> gofundme paramos fondo nuotr.
 Claire Busby.<br> gofundme paramos fondo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 22, 2018, 6:29 PM

„MailOnline“ išsiaiškino, kad daugiau nei milijoną eurų iš lovų kompanijos bandanti prisiteisti britė mylėjosi ne su sutuoktiniu, o su milijonieriumi verslininku Johnu Marshallu (55 m.). Po tragiškai pasibaigusių meilės žaidimų moteris visam gyvenimui turėjo sėsti į invalido vežimėlį.

Londono teisme verslininkas neslėpė, kad pradžioje situacija atrodė netgi juokinga.tačiau kai moteris nebesugebėjo pasikelti nuo grindų ir nebegalėjo pajudėti, Johnas suprato, kad situacija kur kas liūdnesnė.

J.Marshallas beveik du dešimtmečius buvo vedęs, o praėjus vos kelioms dienoms po skyrybų su žmona, jis užmezgė romaną su grožio salono savininke C.Busby.

„Kai nutiko ši nelaimė, su žmona jau buvome išsiskyrę, tuo metu jau nebuvau kartu su žmona Susan ir tai noriu pasakyti labai aiškiai. Mudu tuomet išsiskyrėmę gegužę, o nelaimingas atsitikimas įvyko rugpjūtį. Šis įvykis įtraukia pernelyg daug nereikalingų žmonių, tiek mano, tiek Claire gyvenimas jau ir taip pasisuko tik bloga linkme“, – teisme nuogąstavo vyras.

Tačiau milijonieriaus aplinkai artimi šaltiniai sako, kad viskas vyko kiek kitaip. Esą verslininkas dėl grožio salono savininkės paliko žmoną ir dvi dukras visiškoje neviltyje. Ir, kol žmona dar turėjo vilčių susigrąžinti sutuoktinį į šeimą, jis laiką leido kitos moters lovoje.

„Nėra taip, kad dabar liko sugadintas tik Claire gyvenimas. Nuo tos dienos palūžo visa Johno šeima. Kai Claire iškrito iš lovos ir susilaužė stuburą, Johnas iškart paskelbė, kad kraustosi pas ją, jog galėtų ją slaugyti ir jai padėti. Tai jo žmoną sugniuždė dar labiau“, – kalbėjo artimas bičiulis.

Teisme tvirtinta, kad buvusi ponia Marshall bando suvesti siūlo galus, ar išties jos sutuoktinio romanas užsimezgė jau tik po skyrybų. Jei paaiškės, kad ne, vyrui vėl teks aiškinti teisme, tik jau kitoje byloje.

Teismui pristatytuose dokumentuose sekso scena ir nelaimė aprašyta su visomis detalėmis.

„Visa scena vyko tarsi sulėtintame filme. Ji virto kulvirsčiu nuo lovos ir aš labai juokiausi, nemačiau, kaip ji krito ant grindų, todėl nesuvokiau situacijos rimtumo. Laukiau, kol ji akimirksniu pasikels, vėl nusijuokiau, tačiau ji man vos atsakė, kad, turbūt, labai susižeidė. Kai pakilau iš lovos, ji ant grindų gulėjo po savimi pakišusi ranką, todėl pamaniau, kad ji ją susitrenkė.

Ji pamažu atsakė, kad nejaučia nei rankų, nei kojų ir nebegali pajudėti. Tada aš vėl nusijuokiau, nes tikrai galvojau, kad ji juokauja. Tačiau ji tai pakartojo dar kartą ir paprašė iškviesti greitąją“, – su jauduliu situaciją apibūdino vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.