Dugną pasiekusiai „Melrouzo“ žvaigždei – netikėtas smūgis

Skandalingai pagarsėjusi serialo „Melrouzas“ žvaigždė Heather Locklear (57 m.) vėl įsivėlė į nemalonumus. Kai vasarą pareigūnai ir medikai vyko į jos namus po to, kai moteris užsipuolė artimus žmones, dabar paaiškėjo, kad tai neapsiėjo vien išpuoliais prieš artimuosius.

 Heather Locklear.<br> Scanpix nuotr.
 Heather Locklear.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 1, 2018, 7:41 PM

Kol kas neįvardyta moteris, priklausanti medikų komandai, kuri tą dieną vyko į aktorės namus, dabar teismui pateikė dokumentus, kad H.Locklear puolė ir ją, o po patirtų sužalojimų ji nebegali dirbti.

Prieš patekdama į areštinę, Heather, kaip teigiama pareiškime, puolė ir ne kartą spyrė medikų komandos narei. Prie teismui kol kas nepateiktų dokumentų pridėti ir teiginiai, esą moteris jaučiasi pažeminta aktorės įžeidinėjimų. Tai ne pirmas kartas, kai minėtoji moteris grąsina pateikti ieškinius teisme.

„Melrouzo“ žvaigždė savo kaltę, žinoma, neigia. Tačiau tai moterys aiškinsis jau teisme.

Artimieji iki šiol susirūpinę moters sveikata, kadangi galiausiai ir pati Heather pripažino pasiekusi visišką dugną. Nors neseniai moteris socialiniem tinkle nutraukė tylą, nėra žinoma, ar reabilitacijos klinikoje ją pastatė atgal į gyvenimo vėžias.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad vasarą aktorė patyrė ne vieną nemalonų incidentą, dėl kurio pateko į priklausomybių gydymo ir reabilitacijos klinikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.