Aiškėja, kas gali tapti princo Harry ir Meghan Markle pirmagimio krikšto tėvais

Princui Harry (34 m.) ir Sasekso kunigaikštienei Meghan Markle (37 m.) 2019-ieji taps permainų metais. Pavasarį vestuves surengę mylimieji ne tik persikraustys į naujuosius namus Frogmoro rezidencijoje, bet ir susilauks pirmosios atžalos.

Meghan Markle ir princas Harry.<br>Scanpix ir AP nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>Scanpix ir AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2018, 6:19 PM

Karališkosios šeimos aptarinėtojai stebi kiekvieną šios naujai sukurtos šeimos gyvenimo detalę, tad nenuostabu, jog ypatingo susidomėjimo sulaukia ir pavasarį gimsianti M.Markle ir princo Harry atžala.

Būsimieji tėveliai jau spėjo nustatyti vaiko auklėjimo taisykles, bet malonių rūpesčių bus ir daugiau. Vienas tokių - apsispręsti, kam bus patikėtas ypatingas, krikšto tėvų, vaidmuo.

Tikėtina, kad svarbią pareigą atliks Holivudo aktorius George Clooney ir jo žmona, žmogaus teisių advokatė Amal Clooney.

Pora daug laiko praleidžia su karališkąja šeimyna „už uždarų durų“, o moterys artimai pažįstamos dar iš tų laikų, kuomet M.Markle buvo aktorė. Artimiau susibičiuliauti jau spėjo ir damų sutuoktiniai.

Apie galimus malonius pokyčius netikėtai prasitarė ir G.Clooney pusbrolis Benas Breslinas.

Šis patikino, kad jo giminaitis yra „daugiau nei tinkamas“ atlikti krikšto tėvo pareigas: „Jis būtų nuostabus krikšto tėvas – jis padaro stebuklą iš visko.“

Komplimentų negailėjo ir princo Harry žmonai A.Clooney: „Amal yra graži, nuostabi ir puikus mūsų šeimos papildymas. Mes pamilome ją nuo tada, kai pirmą kartą susipažinome.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą