Dėl vyresniųjų seserų grožio Kendall Jenner įgijo kompleksų

Įvairūs kompleksai neaplenkia ir tobulomis gražuolėmis laikomų moterų. Realybės šou žvaigždė ir modelis Kendall Jenner (23 m.) prisipažino, jog sunkiai pergyveno laiką, kuomet pastebėjo, jog  jos veido odą pažeidė aknė.

Kendall Jenner.<br>Scanpix nuotr.
Kendall Jenner.<br>Scanpix nuotr.
Šioje nuotraukoje K.Jenner gerbėjai pastebėjo, jog moters oda – pažeista aknės.<br>Scanpix nuotr.
Šioje nuotraukoje K.Jenner gerbėjai pastebėjo, jog moters oda – pažeista aknės.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 13, 2019, 2:08 PM

Apie odos problemas, su kuriomis kovoja podiumo žvaigždė, žinoma jau kurį laiką – prieš metus, iš karto po „Auksinių gaublių“ apdovanojimų, akyli Kardashian-Jenner klano gerbėjai aptarinėjo moters odos netobulumus, kurių nesugebėjo paslėpti net makiažas.

Naujausiame interviu leidiniui „People“ K.Jenner prisipažino, jog jaunystėje stipriai kompleksavo dėl aknės – žibalo į ugnį įpylė situaciją dar labiau paaštrino jos vyresniųjų seserų grožis.

K.Jenner sakė, jog kai kurioms jos giminaitėms taip pat teko su kovoti su šiuo nemalonumu, bet jai kliuvo labiausiai.

„Man tai buvo pakankamai sunku: žiūrėti į mano gražuoles seseris su gera oda ir galvoti: „Okei, kodėl būtent aš? Kas su manimi ne taip?“, – atvirai pasakojo moteris.

Nežiūrint į tai, jog konkurenciją labiausiai jautė K.Jenner, visos seserys – Kim Kardashian, Courtney Kardashian ir Chloe Kardashian – visapusiškai palaiko savo jauniausiąją seserį.

„Jos visą laiką buvo šalia, kad mane pralinksmintų ir padėtų man jaustis geriau. Dėl šių dalykų aš labiausiai myliu savo šeimą ir seseris – jos niekada nepasiduoda ir visuomet ieško sprendimo“, – dėkingumą už artimiausiųjų žmonių palaikymą išreiškė K.Jenner.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.