Po oficialių skyrybų dėl žiauraus smurto – Rusijos aktoriaus Marato Bašarovo akibrokštas

Kovo 22 dieną teismas padėjo tašką Rusijos aktoriaus, populiaraus televizijos šou apie ekstrasensus vedėjo Marato Barašovo (44 m.) ir jo žmonos Jelizavetos Ševirkovos skyrybų byloje. Maratas ir Jelizaveta tapo laisvi ir nuo nieko nepriklausomi. Nesantaikos priežastimi tapo Marato smurtas prieš žmoną.

 Marats Bašarovas su buvusia žmona Jelizaveta.<br> Scanpix nuotr.
 Marats Bašarovas su buvusia žmona Jelizaveta.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2019, 9:38 AM, atnaujinta Mar 29, 2019, 9:45 AM

Teisme sutuoktiniai vienas kitam neturėjo jokių pretenzijų. Viskas buvo išspręsta taikiai ir draugiškai. 

Ir nors, regis, pora turėjo pasukti skirtingais keliais, aktorius tvirtina, kad ir toliau gyvena su žmona, o jų santykiai puikūs. Kalbėdamas žurnalistu, jis telefoną perdavė savo buvusiai žmonai, kuri patvirtino šį faktą.

Be to, M.Bašarovas teigė, kad nieko apie skyrybas nežinąs.

„Oj, o mes su Jelizaveta nieko nežinome. Mes labai gražiai gyvename tame pačiame name su vaiku. Norite pasikalbėti su žmona, kad nusiramintumėte?“ – klausė aktorius.

Ir telefoną ir rankas paėmė Jelizaveta, kuri skyrybas tiesiog neigė: „Ne... Ne“.

Tuo tarpu Bašarovas žurnalistų atsiprašė, kad nebuvo teisme ir apskritai nieko nežino apie šią istoriją. Situacija tapo dar painesnė, kai žurnalistai aktoriaus pasiteiravo, ar jo žmona žinojo apie savo atstovę teisme Neli Makarovą.

„Ji atlieka tam tikras erezijas“, – rėžė Bašarovas.

Savo ruožtu, N.Makarova patvirtino, kad teismas tikrai išskyrė šią porą, tačiau jiedu gerus santykius palaiko dėl vaiko. Pasak jos, dabar aiškinamasi dėl vaiko alimentų, visi laukia rašytinio susitarimo.

Primename, kad J.Ševirkova nusprendė skirtis po to, kai M.Bašarovas pakėlė prieš ją ranką.

Jiedu susituokė 2017-aisiais. Tačiau meilę aptemdė smurtas. 2018 metų gruodį Jelizaveta nusprendė netylėti: išgeręs sutuoktinis prieš ją smurtavo, sulaužė moteriai nosį.

Po incidento ji kreipėsi į medikus.

Buvo kalbama, kad Maratui sukūrus naują santuoką, jis pasidarė ramesnis ir nebekelia rankos prieš moteris. Tačiau, pasak Jelizavetos brolio Fiodoro, tai – netiesa.

M.Bašarovas smurtauja jau seniai, tiesiog šeima to ilgai nenorėjo viešinti. Prieš daugiau metus, kuomet jųdviejų sūnus buvo dar mažas, Jelizaveta kreipėsi į medikus dėl sunkios rankos traumos.

Tačiau tada incidento ji nekomentavo, o vėliau vykusiuose interviu moteris tvirtino, kad Maratas yra šaunus ir rūpestingas tėvas. O šių metų kovo pradžioje Maratas visus nustebino savo pareiškimu, kad dėl visko kalti užkeikimai ir burtininkai.

Tuomet M.Bašarovo draugas pasakojo, neva aktoriaus žmona – labai pavydi, klausdavo, kur jis nuolat užtrunka, užkliūdavo jai ir vyro meilė spiritiniams gėrimams.

Anonimu norėjęs likti šaltinis tikino, jog vieną kartą aršios diskusijos metu žmona pasakė Bašarovui, jog, tikėtina, kažkas vyrą nužiūrėjo, jei jis taip linksta prie taurelės.

„Dabar ir jis sako: „Gal tikrai mane prakeikė kas nors iš tų raganų ir burtininkų? Kad ir kokius santykius kuriu, vis kokia nesąmonė vyksta.“ Kiekvienas bandymas sukurti šeimą baigdavosi krachu“, – žurnalistams pasakojo M.Bašarovo bičiulis.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.