Geriausia Žanos Friske draugė pratrūko apie našlio elgesį ir paskutines akimirkas

Praėjo ketveri metai nuo tada, kai Rusijos pramogų pasaulis neteko popmuzikos žvaigždės Žanos Friske. Paskutinėmis gyvenimo dienomis šalia jos buvo artimiausi žmonės, tarp kurių – jos geriausia draugė Olga Orlova. Bičiulės paslaptimis dalijosi dvidešimtmetį, tad nereikia net sakyti, kokia buvo artima jųdviejų draugystė.

 Olga Orlova (kairėje) ir velionė Žana Friske su Dmitrijumi Šepeliovu.<br> „Scanpix“ nuotr.
 Olga Orlova (kairėje) ir velionė Žana Friske su Dmitrijumi Šepeliovu.<br> „Scanpix“ nuotr.
 Olga Orlova.<br> „Scanpix“ nuotr.
 Olga Orlova.<br> „Scanpix“ nuotr.
 Velionė Žana Friske su Dmitrijumi Šepeliovu.<br> „Scanpix“ nuotr.
 Velionė Žana Friske su Dmitrijumi Šepeliovu.<br> „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 4, 2019, 2:40 PM

Po geriausios draugės netekties Olga tylėjo visus tuos ketverius metus. Tačiau pagaliau ji nutraukė tylą ir viešai kreipėsi į Žanos našlį televizijos laidų vedėją Dmitrijų Šepeliovą. Ji pasipiktinusi, kad vyras neleidžia jai bendrauti su draugės sūnumi.

„Suprantu, kad jeigu Žana būtų gyva, tuo net nepatikėtų... Yra Platonas. Aš noriu jį mylėti. Noriu būti su juo. Noriu jam suteikti daug dalykų. Bet man neleidžiama to daryti“, – laidoje „Sekret na milijon“ sakė Ž.Friske draugė.

O.Orlova pasakojo, kad niekuomet tarp jos ir Žanos nebuvo konkurencijos. Bičiulės žinojo viena kitos vargus ir džiaugsmus. Olgai Žana buvo tarsi sesuo, be to, senais gerais laikais jos dainavo vienoje grupėje.

„Ji manimi visada rūpinosi. Buvo tarsi mama, sesuo. Savo rankinėje ji visada nešiodavosi sūrio pyragaičių ir visada mane vaišindavo“, – prisiminė bičiulė.

Olga buvo pirma, sužinojusi apie Žanos romaną su Dmitrijumi.

„Ji pasisakė, kad turi mylimą žmogų, o jo vardas – Dima. Aš tam pritariau. Man nebuvo svarbu, kas tas žmogus. Svarbiausia, kad draugė jautėsi laiminga“, – sakė O.Orlova.

Netrukus Ž.Friske pastojo. Laukdamasi kūdikio ji nusprendė skirti laiko sau ir atsitraukti nuo scenos. Daugelis nežinojo, kad kaip tik tuo metu žvaigždė susidūrė su rimtomis sveikatos problemomis: Žana kentėjo nuo stipraus galvos skausmo, o netrukus sužinojo ir baisią diagnozę – smegenų vėžys. 

Olga darė viską, kad tik padėtų savo draugei: ją lydėdavo į ligonines, nuveždavo į Jūrmalą, kur Žana atsigaudavo. O.Orlova, kaip dabar sako, tuomet tikėjo, kad Žana atsigaus.

„Pamenu, pabudau rytą nuo jos žingsnių. Ji atnešė savo rankomis spaustų šviežių sulčių. O pietums ruošė baklažanus su sūriu. Aš juos valgiau su tokiu malonumu – tai labai vertinau“, – sakė Olga.

Tačiau 2015 metais Žana mirė. Olga, kaip Platono krikšto mama, nori rūpintis draugės sūnumi.

„Manau, kad krikšto mama – tarsi angelas, kuris globoja. Nėra nieko svarbiau už meilę, nes ji – galinga, sukurianti stebuklus...“ – tarstelėjo Olga.

 

 

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.