Plinta vaizdo įrašas: Kylie Jenner vakarėlyje gaivinta dviejų vaikų mama ir vėl padaugino

Australų fitneso modelis Tammy Hembrow (24 m.) į žiniasklaidos akiratį pateko praėjusių metų vasarą, kai iš realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ žvaigždės Kylie Jenner gimtadienio vakarėlio buvo išgabenta neštuvais. Į populiarumo viršūnę jos kreivė vėl šovė sekmadienio vakarą ir dėl labai panašios priežasties....

Tammy Hambrow.<br>Instagram nuotr. 
Tammy Hambrow.<br>Instagram nuotr. 
Tammy Hambrow.<br>Instagram nuotr. 
Tammy Hambrow.<br>Instagram nuotr. 
Tammy Hambrow.<br>Instagram nuotr. 
Tammy Hambrow.<br>Instagram nuotr. 
Tammy Hambrow.<br>Instagram nuotr. 
Tammy Hambrow.<br>Instagram nuotr. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 17, 2019, 11:09 PM

Dviejų vaikų mama, kaip ir gausybė kitų pramogų pasaulio žvaigždžių, savaitgalį linksminosi Koačelos festivalyje. Jauna moteris pati spėjo pasidalinti keliais vaizdo įrašais ir nuotraukomis, o paskui šią užduotį iš jos perėmė internautai.

Tammy padaugino svaigalų ir prisėdusi ant kėdės pasinėrė į saldų miegą. Čia pat buvę to paties vakarėlio dalyviai pasielgė nedraugiškai ir gėdingą akimirką užfiksavo. Vaizdo įraše matyti, kaip Tammy atsirėmusi į kelius miega ir girdėti, kad gana giliai – net knarkia.

Vaizdo įrašas buvo paviešintas socialinėje erdvėje ir nors greitai buvo pašalintas, internautai spėjo jį nukopijuoti ir išplatinti.

Komentatoriai negailėjo patyčių ir nesustodami ironizavo – „Kur tavo vaikai, Tammy?“. Laimė, dvi atžalas auginanti jauna moteris netrukus socialiniame tinkle pranešė, kad jaučiasi puikiai ir net pasidalijo nuotrauka, kurioje atrodo itin žvali.

„Tiesiog gyvenu savo gyvenimą. Kai kurie žmonės turėtų patylėti“, – kritikams atsakė ji.

Ant žaizdos dar užmynė ir jos buvęs sužadėtinis, instagrame pasidalijęs, akivaizdu, jai skirta žinute: „Karma“.

Na, o praėjusių metų vasarą dalyvaudama K.Jenner gimtadienio puotoje Tammy taip sunegalavo, kad medikai atvykę į vakarėlį ją paguldė ant neštuvų ir ėmė gaivinti. Sklandė įvairūs gandai apie priežastis, kodėl merginai pasidarė bloga, tačiau tikslūs duomenys buvo nuslėpti.

Mergina neretai tampa įkvėpimo šaltiniu pradedantiems sportuoti. Jos pavyzdžiu pasekti nusprendė ir realybės šou žvaigždė Khloe Kadashian. „Ji motyvavo mane visos fitneso kelionės metu. Stebiuosi, kaip nuostabiai ji „žongliruoja“ savo vaikelių auginimu, santykiais su antrąja puse, nuolat augančiu verslu, intensyviu sportu ir glamūrine išvaizda“, – anksčiau Tammy gyrė Khloe.

2017 metais Tammy tapo verslininke – įkūrė laisvalaikio drabužių įmonę „Saski“, siunčiančią prekes į 190 šalių. Sėkmės susilaukė ir jos internetinė programėlė „Tammy fit“ bei maisto papildų „Women's Best“ prekyba.

Deja, Tammy asmeninis gyvenimas taip tobulai nesiklosto. Praėjusiais metais ji ir asmeninis treneris Reece'as Hawkinsas pranešė apie nutrauktas sužadėtuves. Jie drauge augina sūnų Wolfą (3 m.) ir dukrą Saskią (2 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.