Karalienė Elizabeth II įsiuto išgirdusi gandus apie sutuoktinio mirtį

Savaitgalį pasirodžiusi žinia apie Jungtinės Karalystės karalienės Elizabeth II (92 m.) vyro, princo Philipo (97 m.) mirtį, sukėlė didžiulį skandalą. Skelbiama, kad karalienė pasipiktino pasirodžiusiais gandais ir nedelsiant ėmėsi veiksmų.

 Karalienė Elizabeth II ir princas Philipas.<br> Scanpix nuotr.
 Karalienė Elizabeth II ir princas Philipas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2018, 10:14 AM

„The Sun“ skelbia, kad Bakingemo rūmus tiesiog užplūdo skambučiai, kurių kiekvienas teiravosi, ar socialiniame tinkle „Twitter“ pasirodžiusi žinia yra teisinga.

Taip jau sutapo, kad tą akimirką karalienė ir princas vykdė pareigas skirtingose Anglijos vietose. Elizabeth II akimirksniu susisiekė su vyru, jų pokalbis truko apytikriai dešimt minučių.

„Jie abu suvokė, kad mažai ką galima padaryti ir nežinia, kaip kovoti su pasklidusiais gandais, tačiau abu jautėsi gerokai įpykę. Vienaip ar kitaip, nėra malonu, kai pasaulis kalba apie tavo sveikatą ar, tuo labiau, mirtį, kai dar esi gyvas. Ir nesvarbu, kad pasaulyje esi gerai žinomas, tai – be galo nemalonu.

Tai tik dar kartą įrodo, kokią galią turi socialiniai tinklai ir kaip tai išmuša iš vėžių. Karalienė mano, kad karališkajai šeimai parodyta didžiulė nepagarba“, – „The Sun“ kalbėjo karališkųjų rūmų šaltinis.

Šaltinis taip pat pridūrė, kad jei gandai apie vis labiau prastėjančią Philipo sveikatą būtų pagrįsti, karalienė jokiu būdu nebūtų išvykusi į Škotiją, o būtų šalia sutuoktinio.

Bakingemo rūmai nuo platesnių komentarų iki šiol susilaikė ir atmetė prašymą atskleisti, kas įvyko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.