Rusijos primadonai Alai Pugačiovai gresia sulaikymas

Primadonos Alos Pugačiovos (70 m.) vardas skamba visoje žiniasklaidoje su netikėtomis antraštėmis. Skandalas dėl Alos vasarnamio vis dar tęsiasi. Paaiškėjo, kad atlikėja nesumokėjo baudos, tad dabar jai gresia 15 dienų administracinis areštas, praneša dni.ru.

Ala Pugačiova.<br>Scanpix nuotr.
Ala Pugačiova.<br>Scanpix nuotr.
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas.<br>Soc. tinklo nuotr.
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas.<br>Soc. tinklo nuotr.
Ala Pugačiova.<br>Soc. tinklo nuotr.
Ala Pugačiova.<br>Soc. tinklo nuotr.
A.Pugačiova.<br>„Scanpix“/„Sputnik“ nuotr.
A.Pugačiova.<br>„Scanpix“/„Sputnik“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Aug 29, 2019, 4:51 PM, atnaujinta Aug 29, 2019, 5:26 PM

Ala kartu su humoristu Maksimu Galkinu ir vaikais gyvena Griazo kaime, didžiulėje pilyje. Su jais apsigyvenęs ir didžiulis personalas: auklės, namų tvarkytojos, sodo prižiūrėtojai.

Primadona turi ir dar vieną nekilnojamąjį turtą. Maskvoje, Istrinskovo rajone esančiame Malyjė Berežkai kaime stovi įspūdingas atlikėjos vasarnamis.

Dėl šio turto prieš daugelį metų kilo didelis skandalas. Gamtos tarnybai parūpo A.Pugačiovos pirtis, stovinti 35,6 metrų nuo Istrinskovo rezervuaro. Pagal taisykles, ji gali stovėti 55 metrų atstumu.

Žvaigždės buvo paprašyta nugriauti pastatą.

Dabar į pareigūnų akiratį pateko A.Pugačiovos vasarnamį juosianti geležinė tvora, kuri trukdo gyventojams patekti prie vandens telkinio.

2018-ųjų žiemą buvo surašytas administracinio pažeidimo protokolas. Primadona buvo įpareigota sumokėti 40 eur ir 50 cnt (3 tūkst. rublių) baudą.

Tačiau Ala nepanoro mokėti baudos, todėl pareigūnai ją padvigubino. Blogiausiu atveju jai gresia penkiolikos dienų areštas arba privalomas darbas iki 50 valandų. 

Primename, kad vasarnamyje gyvena A.Pugačiovos anūkas muzikantas Nikita Presniakovas su žmona Alena. Primadona čia nesilanko. Kaimynai teigia, kad Ala taip ir nenugriovė negriovė jokių pastatų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.