Prabilo žmoną dėl „Mano puikioji auklė“ žvaigždės palikęs aktorius: tai buvo didelė klaida

Rusijos žvaigždės Anastasijos Zavorotniuk (46 m.) būklė vis dar labai rimta. Smegenų vėžiu serganti moteris yra prikaustyta prie lovos, spalio mėnesį ji buvo perkelta į ligoninę, kurioje gydomi itin sunkiomis ligomis sergantys pacientai.

 Poros romanas truko dvejus metus.<br> Scanpix nuotr.
 Poros romanas truko dvejus metus.<br> Scanpix nuotr.
 A.Zavorotniuk.<br> Scanpix nuotr.
 A.Zavorotniuk.<br> Scanpix nuotr.
 S.Žigunovas.<br> Scanpix nuotr.
 S.Žigunovas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 6, 2019, 5:28 PM

Kol aktorės sveikata kabo ant plauko, žiniasklaidoje pasirodo vis daugiau pranešimų, susijusių ne tik su Anastasijos būkle, bet ir praėjusiais jos gyvenimo etapais.

Štai, neseniai draugystę su aktore prisiminė jos buvęs mylimasis, aktorius ir prodiuseris Sergejus Žigunovas (56 m.).

Kaip praneša „Starhit“, pora drauge praleido dvejus metus. Romanas užsimezgė tuomet, kai jie abu vaidino seriale „Mano puikioji auklė“.

Dėl A.Zavorotniuk aktorius paliko savo žmoną Verą Novikovą (61 m.). Kalbas apie naujai užsimezgusius santykius pakurstė padažnėję Anastasijos apsilankymai Sergejui priklausiusiame vasarnamyje. Ten pat dažnai lankėsi ir aktorės mama.

Tačiau porai pasukus skirtingais keliais vasarnamį teko parduoti.

„Jis sakė, kad viskas tiesiog taip susiklostė. Vasarnamiui išlaikyti reikėjo pinigų. Vėliau, laikraščiuose perskaičiau, kad viso to priežastis – skyrybos su Anastasija. Gal jis tiesiog nenorėjo visko prisiminti“, – aplinkybes prisiminė Sergejaus bičiulis.

Iširus poros santykiams S.Žigunovas sugrįžo pas žmoną. Santykius su Anastasija aktorius pavadino didele klaida ir padėkojo žmonai už kantrybę.

„Kuo ilgiau gyvenu, tuo puikiau suprantu, kad gyvenimas yra kur kas sudėtingesnis. Esu labai dėkingas Verai ir likimui, kad pakartotinai susituokę kartu gyvename jau dešimt metų. Žmona pasidarė kur kas atsargesnė. Tačiau šeimos gyvenime yra daugybė pavojų“, – sakė S.Žigunovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.