Jautrus Anastasijos Zavorotniuk dukros pasirodymas ant ledo sužavėjo publiką: plojo atsistoję

Rusijos aktorės Anastasijos Zavorotniuk vyras, ledo šokėjas ir treneris Piotras Černyšovas pasirodė publikai su jųdviejų vienerių metukų dukryte. Mažylė sužavėjo žiūrovus, kurie stebėjo naują Rusijos dailiojo čiuožimo žvaigždės Tatjanos Navkos šou. Kartu su tėčiu ji pasirodė ant ledo.

A.Zavorotniuk.<br>Scanpix nuotr.
A.Zavorotniuk.<br>Scanpix nuotr.
A.Zavorotniuk.<br>Scanpix nuotr.
A.Zavorotniuk.<br>Scanpix nuotr.
A.Zavorotniuk.<br>Scanpix nuotr.
A.Zavorotniuk.<br>Scanpix nuotr.
A.Zavorotniuk.<br>Scanpix nuotr.
A.Zavorotniuk.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 2, 2020, 9:29 AM, atnaujinta Jan 2, 2020, 10:34 AM

Maskvos „Megasport“ sporto rūmuose įvyko Tatjanos Navkos naujojo ledo šou „Miegančioji gražuolė. Dviejų karalysčių legenda“ premjera, kurioje vieną pagrindinių vaidmenų atliko Piotras Černyšovas.

Pasibaigus pasirodymui, čiuožėja pranešė, kad salėje yra vienerių metukų Anastasijos Zavorotniuk dukra ir paprašė Piotro pasirodyti su mažyle ant ledo.

Rūpestingas tėtis su mergaite ant rankų pračiuožė pro žiūrovus, kas sukėlė dideles ovacijas. Plojimai nesiliovė kelias minutes, o sujaudintas sportininkas tvirtai glaudė prie savęs mažylę.

„Ji šiandien čia pirmą kartą, tai siurprizas jos tėčiui“, – pasakė T.Navka.

Šou dalyviai stovėjo ledo aikštės centre, tačiau Černyšovas nusprendė nekreipti į tai dėmesio ir kartu su Mila nučiuožė prie aikštės gilumoje esančių dekoracijų.

Galbūt mažylė išsigando didelio garso ir daugybės žmonių, nes fotografijų kadruose pastebima, kaip Piotras švelniai glosto jos galvytę, o po kelių minučių mesteli ją į viršų, taip atitraukdamas mergytės dėmesį nuo auditorijos.

Tuo metu Tatjana Navka publikai pateikė jautrų monologą, kuriuo palinkėjo visiems sveikatos ir laimės bei priminė, kad šiuo metu visiems reikia tikėjimo.

„Noriu, jog nepriklausomai nuo nieko, mes tikėtume Kalėdų Seneliu, tikėtume dovanomis ir stebuklais bei svajotume. Nes tik tikėdami mes galime dovanoti vieni kitiems džiaugsmą ir kurti šį pasaulį truputį geresniu“, – pareiškė čiuožėja.

Tai tapo pirmuoju Milos pasirodymu viešumoje. Anksčiau mergytė tik kartą fotografavosi vieno žurnalo viršeliui – būtent tame interviu Zavorotniuk ir Černyšovas papasakojo apie tai, kad jie tapo tėvais.

Vasaros pabaigoje Rusijos žiniasklaida pranešė, kad serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždei diagnozuotas smegenų vėžys, po kurio aktorė buvo skubiai išsiųsta gydytis į kliniką.

Žurnalistai jau keletą mėnesių skelbia įvairią informaciją apie jos būklę, tačiau artimieji ir draugai tik neseniai pradėjo po truputį kalbėti apie tai.

Paskutiniais duomenimis Naujus metus ji sutiks klinikoje, nes po ilgo gydymo organizmas yra nusilpęs ir nerekomenduojama išvykti iš gydymo įstaigos. Bet giminės Anastasiją jau gali lankyti bet kuriuo metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar Konstitucinis Teismas apgins prezidentą?