Po netikėto Harry ir žmonos sprendimo trauktis, Elizabeth II ėmėsi veiksmų, o M. Markle išvyko

Trečiadienio vakarą Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle ir princas Harry priėmė netikėtą sprendimą. Pora nusprendė atsisakyti karališkojo statuso, tapti finansiškai nepriklausomais ir atversti naują gyvenimo lapą.

 Karališkoji šeima.<br> Scanpix nuotr.
 Karališkoji šeima.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-01-10 14:17, atnaujinta 2020-01-10 14:31

Sužinojusi tokį pareiškimą, karalienė Elizabeth II jautėsi sukrėsta ir nusivylusi. Tačiau greitai supratusi, kas vyksta, Elizabeth II nusprendė imtis veiksmų.

Ji nenusigręžė nuo anūko, kuris net nepasitaręs su ja išplatino šokiruojantį pareiškimą. Karalienė nusprendė Harry padėti.

Pasak BBC, visą situaciją Elizabeth II aptarė su vyriausiu sūnumi princu Charlesu ir anūku princu Williamu. Karalienė surengė nepaprastąjį posėdį. Tuo tarpu Meghan nusprendė išvykti į Kanadą ir su visa kilusia sumaištimi tvarkytis paliko tik vyrą. Kanadoje jos sūnus archie buvo likęs pas auklę.

„Karalienė susitiko su Bekingemo ir Kensingtono rūmų, Charleso namo ir Sasekso komandos atstovais. Ji nurodė jiems per kelias dienas apgalvoti būsimą Sasekso hercogų vaidmenį karališkoje šeimoje“, – sakė karališkosios šeimos korespondentė. 

Rūmai jau pradėjo kurti planą, kuris artimiausiu metu turėtų padėti Harry ir Meghan įgyvendinti savo planą. 

„Jie nori išbandyti ką nors kitą, o šeima yra pasiryžusi jiems padėti“, – sakė artimas šaltinis.

M.Markle visuomet nepaisė karališkųjų taisyklių. Dabar pora nusprendė savo laiką leisti tarp Šiaurės Amerikos ir Jungtinės Karalystės. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.