Miley Cyrus ir Liamo Hemswortho skyrybų byloje padėtas taškas

Amerikiečių popdainininkė bei aktorė Miley Cyrus (27 m.) ir Holivudo filmuose vaidinantis australiečių aktorius Liamas Hemsworthas (30 m.) oficialiai išsiskyrė. Jų santuoka tetruko aštuonis mėnesius.

M.Cyrus ir L.Hemswortho santuoka truko aštuonis mėnesius.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
M.Cyrus ir L.Hemswortho santuoka truko aštuonis mėnesius.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-02-05 16:34

Pernai rugpjūtį prasidėjęs žvaigždžių poros skyrybų procesas sulaukė atomazgos – teisėjas iš Los Andželo nutraukė jų santuoką. Dokumentai įsigalios vasario 22-ąją.

Kaip pranešė „Billboard“, L.Hemswortho ir M.Cyrus skyrybų procesas praėjo sklandžiai – pora buvo sudariusi vedybų sutartį, todėl ginčų dėl turto nekilo. Pagal susitarimą Miley atiteko ir poros augintiniai. 

Viena skyrybų priežasčių, kaip pranešė žiniasklaida, buvo nesutaikomi nesutarimai. Aktorius norėjo tradicinės šeimos – rūpestingos žmonos, vaikų ir jaukių namų, o dainininkė pirmenybę teikė ne šeimos židiniui, o pasilinksminimams.

Romantiškus santykius pora puoselėjo apie dešimtmetį, slapta susituokė 2018-ųjų gruodį, prieš Kūčias, savo namuose Frankline dalyvaujant tik šeimos nariams ir artimiausiems draugams. Bet jau praėjusių metų rugpjūtį M.Cyrus atstovai spaudai patvirtino žinią apie poros ketinimą skirtis.

Dabar hito „Wrecking Ball“ atlikėja M.Cyrus susitikinėja su australų muzikantu Cody Simpsonu (23 m.), o superherojaus Toro vaidmens atlikėjas L.Hemsworthas romantiškai leidžia laiką su modeliu Gabriella Brooks (21 m.) ir netgi jau pristatė ją savo tėvams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.