Anastasijos Zavorotniuk vyras pasiaukojo vardan žmonos

Praėjusių metų rugpjūtį žiniasklaidoje pasirodė žinia, jog garsiai Rusijos aktorei Anastasijai Zavorotniuk (48 m.) diagnozuotas smegenų vėžys. Visą šį laikotarpį jos vienos nė per žingsnį nepalieka vyras Piotras Černyševas (49 m.).

 Anastasija Zavorotniuk su vyru Piotru.<br> RIA/Scanpix nuotr.
 Anastasija Zavorotniuk su vyru Piotru.<br> RIA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 19, 2020, 1:15 PM

Šį kartą naujienų portalas starhit.ru pranešė, jog Piotras persikėlė į kliniką tam, kad galėtų tinkamai rūpintis savo sergančia žmona. Vyras visą savo laisvą laiką leidžia drauge su Anastasija.

Juodu drauge nebūna tik tuomet, jei Piotras turi suplanuotų koncertų. Jis rūpinasi žmonos vaistais, atneša maisto. Vyras visuomet pasirūpina specialiomis kruopomis, kurios padeda stiprinti Anastasijos imunitetą.

Serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigžde be galo rūpinasi ir mama. Valentina Borisovna dienas leidžia pas dukrą ligoninėje, o vakare – keliauja namo. Aktorės giminės stengiasi kuo daugiau laiko praleisti su ja ir nepalikti vienos. Medikai daro viską, kad Anastasija pasveiktų.

Neseniai apie mamos sveikatą prabilo jos dukra Anna (24 m.). Moteris nusprendė nutraukti keturis mėnesius trukusią tylą. Instagramo paskyroje ji papasakojo, kaip iš tiesų jaučiasi.

„Pasakyti, kad patiriu stresą – tai nepasakyti net mažos dalies to, ką dabar patiriu.

Turiu daug kuo su jumis pasidalinti, bet, tikiuosi, jūs suprantate kaip tai sunku – tai laikau giliai savo širdyje.

Myliu visus ir esu giliai įsitikinusi, kad su jūsų palaikymu ir mūsų bendra malda mano pati geriausia mama pasaulyje sustiprės, o į mūsų namus vėl sugrįš džiaugsmas ir laimė“, – rašė Anna.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.