Kensingtono rūmai pasidalijo jaukiais kadrais Motinos dienos proga: Meghan Markle įtraukta nebuvo

Ketvirtąjį Gavėnios sekmadienį Jungtinėje Karalystėje švenčiama Motinos diena. Ta proga princas Williamas su Kembridžo hercogiene Catherine Middleton socialinio tinklo paskyroje pasidalijo jaukiu įrašu.

Princas Williamas su Catherine Middleton ir Meghan Markle.<br> LR montažas.
Princas Williamas su Catherine Middleton ir Meghan Markle.<br> LR montažas.
 Meghan Markle.<br> SIPA/Scanpix nuotr.
 Meghan Markle.<br> SIPA/Scanpix nuotr.
Princas Williamas ir Catherine Middleton.<br> PC/Scanpix nuotr.
Princas Williamas ir Catherine Middleton.<br> PC/Scanpix nuotr.
 Princas Williamas ir Catherine Middleton.<br> SIPA/Scanpix nuotr.
 Princas Williamas ir Catherine Middleton.<br> SIPA/Scanpix nuotr.
 Princas Williamas ir Catherine Middleton.<br> PA/Scanpix nuotr.
 Princas Williamas ir Catherine Middleton.<br> PA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Mar 22, 2020, 2:33 PM

Oficialioje Kensingtono rūmų instagramo paskyroje pasirodė įrašas, kuriame patalpintos šeimai brangios akimirkos, o vienoje iš jų – princo Geoge'o mamai kurtas atvirukas.

„Naujoms ir senoms motinoms ir šeimoms, kurios šiandien laiką leidžia kartu ar atskirai – mes galvojame apie jus visas šiuo sunkiu metu. Laimingos motinos dienos“, – šalia įamžintų akimirkų rašoma instagrame.

Pirmoje fotografijoje įamžinta Kembridžo hercogienė Catherine su šeima. Antroje – Velso princesė Diana su sūnumis princu Williamu ir princu Harry.

Tečioje – Carole Middleton rankose laiko neseniai gimusią Catherine. Paskutinė fotografija – princo George'o atvirukas, kuriuo jis pasveikino Catherine su Mamos diena.

Jaukiame Kensingtono rūmų atstovų įraše gerbėjai pasigedo Meghan Markle. Moteris su dešimties mėnesių sūnumi Archie į galeriją įtraukti nebuvo.

Primanema, jog Princas Harry ir jo žmona Meghan kovo pabaigoje nustos vykdyti savo karališkuosius įsipareigojimus.

Nuo balandžio 1-osios pora nebeatstovaus karalienei Elžbietai II oficialiuose renginiuose, trečiadienį pranešė Harry ir Meghan atstovė.

Jie Bakingemo rūmuose nebeturės ir biuro. Ateityje sutuoktinių reikalus oficialiai tvarkys jų fondas. Pasak žiniasklaidos, Harry ir Meghan, pasitraukę iš karališkosios šeimos, neteks ir daugiau privilegijų.

Gali būti, kad pora ateityje nebegalės savo prekės ženkle naudoti žodžio „karališkas“, pranešė britų naujienų agentūra „Press Association“, remdamasi karališkųjų rūmų šaltiniais.

Princas Harry ir jo žmona Meghan metų pradžioje netikėtai paskelbė, kad atsisako daugumos savo karališkųjų įsipareigojimų ir kad nori būti finansiškai nepriklausomi.

Tada rūmuose prasidėjo karštligiškos konsultacijos, kurioms pasibaigus pranešta, kad Harry ir Meghan nebegali naudoti titulo „Karališkoji didenybė“ ir kad daugiau negaus valstybinių lėšų. Harry ir Meghan ženklą „Sussex Royal“ įkūrė pernai. Jie naudoja šį pavadinimą savo instagramo paskyrai ir jau užregistravo kaip įvairių produktų prekės ženklą.

Šiuo metu pora su sūneliu Archie daugiausiai gyvena prabangioje viloje Kanados vakarinėje pakrantėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.