Mirusios J. Načialovos dukra su ašaromis prakalbo apie mamos svajones ir paskutinį pokalbį

Rusijos žvaigždė Julija Načialova mirė 2019-ųjų kovo mėnesį. Podagros, kuria sirgo 8 metus, paūmėjimas, didelis cukraus kiekis kraujyje, širdies ir kraujagyslių nepakankamumas – J.Načialova turėjo daug sveikatos problemų.

 Julija Načialova su dukra Vera.<br> Socialinio tinklo nuotr.
 Julija Načialova su dukra Vera.<br> Socialinio tinklo nuotr.
Julija Načialova mirė 2019-ųjų kovą.<br>Scanpix nuotr.
Julija Načialova mirė 2019-ųjų kovą.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 31, 2021, 4:03 PM

Sausio 31-ąją J.Načialova būtų šventusi 40-metį. Žiniasklaidoje pasirodė filmas, skirtas dainininkės atminimui.

Jame kalbėjo artimiausieji ir draugai. Visų širdis palietė 14-metės Veros dukros žodžiai. Ji yra bendras Julijos ir buvusio vyro futbolininko Jevgenijaus Aldonino vaikas.

„Kovo 7-ąją paskutinį kartą mačiau mamą gyvą. Dalyvavau mokyklos koncerte. Mama negalėjo į jį ateiti, nes jai skaudėjo koją... Tada atvykome su močiute pas mamą į ligoninę ir padovanojome jai gėlių. Aš tai prisimenu. 

Mama man palinkėjo daug gerų dalykų... Jei man kas nors būtų pasakęs, kad tai paskutinis susitikimas, nebūčiau patikėjusi“, – širdį liejo Anapilin išėjusios Julijos dukra, kuri prieš kameras pravirko.

Vera pasakojo, kad su mama yra kalbėjusi apie kelionę į JAV. Kartą, abi žiūrėdamos kultinį filmą „Vienas namuose“, užsimanė ir pačios aplankyti Ameriką.

Mirusios žvaigždės dukra pasakojo apie mamos svajones, kurias surašė ant lapo. J.Načialova norėjo sutikti mylintį vyrą ir vėl tapti mama.

„Ji turėjo norų sąrašą. Ji norėjo šeimos“, – pasakojo Vera, kuri po mamos mirties apsigyveno pas močiutę.

Gazeta.ru praėjusią savaitę gavo savo šaltinių informaciją, kad Anapilin išėjusi Julija kartu su mylimuoju Viačeslavu Kudri turi bendrą kūdikį.

Žiniasklaida sužinojo, kad dar prieš mirtį J.Načialova ketina pasinaudoti pagalbinio apvaisinimo procedūra, tačiau dėl sveikatos problemų kūdikio laukimą moteris atidėliojo.

Teigiama, kad dar būdama gyva Julija buvo užsišaldžiusi embrioną, o po jos mirties jis buvo įsodintas į pakaitinę motiną.

„Aš, deja, neskaitau spaudos. Nežinau, kas ten rašoma“, – nuo klausimų išsisukinėjo V.Kudri.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.