Vėžiu sergančios A. Zavorotniuk draugai pažėrė naujų detalių apie jos būklę

Jau daugiau nei dvejus metus sunkiai serganti serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždė Anastasija Zavorotniuk nebendrauja su kolegomis, kurie pergyvena dėl jos. Žymi Rusijos aktorė Natalija Bondarčiuk nuoširdžiai tiki, kad ji įveiks ligą ir galės grįžti į įprastą gyvenimą, rašo starhit.ru.

 A. Zavorotniuk.<br> Scanpix/IT nuotr.
 A. Zavorotniuk.<br> Scanpix/IT nuotr.
 A. Zavorotniuk.<br> Scanpix/IT nuotr.
 A. Zavorotniuk.<br> Scanpix/IT nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 13, 2021, 10:24 PM, atnaujinta Mar 13, 2023, 2:20 PM

Balandžio 3 d. Anastasijai sukako 50 metų. Natalija Bondarčiuk mano, kad sveikinimams šiuo metu netinkamas laikas – geriau palaukti, kol ji pasveiks.

„Aš ją pasveikinsiu, kai visa tai baigsis“, – pabrėžė ji. – Ir aš tuo tikiu, nes Nastia nenori viešintis. Ji palaipsniui įveikia ligą – tai jos stiprybė, kurią palaiko šeima: vyras Piotras, vaikai, taip pat gydytojai – kas labai svarbu.“

Natalijos Bondarčiuk nuomonei visiškai pritaria Nikolajus Ciskaridzė, artimai bendraujantis su sunkiai sergančios aktorės artimaisiais.

„Duok Dieve, kad tai greičiau pasibaigtų ir Nastia pradėtų gyventi visavertį gyvenimą“, – sakė jis viename iš interviu.

Pasak N. Ciskaridzės daugelis žino apie dabartinę Anastasijos būklę, tačiau neskuba dalintis informacija su plačiąja visuomene, manydami, kad tai neviešinama.

„Apie Nastios problemas išgirdau iš žiniasklaidos. Parašiau, bet man niekas neatsakė. Pamaniau, kad ji ir taip kaip pragare.

Kur dar aš su savo klausimais. Dabar aš, deja, žinau apie ją daug – tai, ko žinoti nebūtina...

Džiaugiuosi, kad kai kas daugeliui liko nežinoma. Turime būti dėkingi Piotrui Černyšovui ir tėvams, ir netgi sanitarams! Ačiū visiems, kad nepasielgė kaip su daugeliu žinomų žmonių – nieko neviešino“, – sakė baleto žvaigždė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.