Paviešintas princo Philipo laidotuvių svečių sąrašas

Balandžio 17-ąją, šeštadienį, Jungtinėje Karalystėje įvyks liūdna, bet iškilminga šventė – princo Philipo (1921-2021) laidotuvės.

 Princas Philipas.<br> REUTERS/ Scanpix nuotr.
 Princas Philipas.<br> REUTERS/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 15, 2021, 7:41 PM, atnaujinta Apr 15, 2021, 7:55 PM

Jau seniau buvo teigiama, kad šventė bus kukli dėl koronaviruso pandemijos ir pačio Elizabeth II vyro prieš mirtį išreikšto noro.

Ketvirtadienio vakarą paaiškėjo ir tikslus svečių sąrašas.

Kaip praneša „Independent“, laidotuvėse pasirodys karalienė Elizabeth II, jųdviejų sūnus, Velso princas Charlesas su žmona Camilla, dukra princesė Anne su vyru Timothy Laurence'u, sūnus, Jorko kunigaikštis Andrew, jauniausia Philipo ir karalienės atžala princas Edwardas su žmona Sophie.

Laidotuvėse pasirodys šie Philipo anūkai: princesės Anne vyriausiasis sūnus Peteris Philipsas, princesės dukra Zara Tindall su sutuoktiniu Mike'u Tindallu, princo Charleso vaikai – princas Williamas ir jo žmona Catherine Middleton,

princas Harry, princo Andrew dukros – princesė Beatrice su vyru Edoardo Mapelli Mozzi ir princesė Eugenie su širdies draugu Jacku Brooksbanku –, princo Edwardo vienintelė duktė Louise Windsor, jos brolis Jamesas Mountbattenas-Windsoras.

Taip pat čia apsilankys karalienės pusseserė princesė Alexandra, pusbrolis Glosterio kunigaikštis, pusbrolis princas Edwardas, karalienės sūnėnas Davidas Linley, Elizabeth II dukterėčia Sarah Chotto su vyru Davidu, Philipo proanūkis, paveldimas Badeno kunigaikštis Bernhardas, princas Donatus, princas Philippas, Birmos grafienė Penelope Meredith Mary Knatchbull.

Iš viso laidotuvėse dalyvaus 30 svečių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.