Įprastame prekybos centre britai nustebo išvydę apsipirkinėjančią C. Middleton su vaikais: papasakojo, kaip jie elgėsi

Kembridžo kunigaikštienės Catherine Middleton įprastai vaikštinėdamas parduotuvėje tikrai nesutiksi. Karališkosios šeimos atstovai tikrai patys neapsipirkinėja. Tačiau Catherine nusprendė sulaužyti taisykles ir atsipūsti – kartu su princese Charlotte ir princu George'u apsipirkinėjo Londono prekybos centre „Smiggle“. 

 Catherine Middleton ir princas Williamas su vaikais.<br> Scanpix nuotr.
 Catherine Middleton ir princas Williamas su vaikais.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2021, 10:32 PM

Prie trijulės tik neprisijungė mažylis Louise'as – jis buvo paliktas namuose.

Juos sutikę liudinininkai sutiko papasakoti apie karališkosios šeimos atstovų apsipirkinėjimą. Žmonės neslėpė nuostabos išvydę kunigaikštienę įprastame prekybos centre. Šaltiniai pabrėžė, kad vaikai parduotuvėje elgėsi puikiai. Na, kitaip ir negali būti – juk jie jau dabar mokosi elgesio etiketo taisyklių.

Pasak šaltinio, Catherine jiems davė pinigų, kad šie galėtų savo pirkinius dėtis į krepšelį.

„Jie yra tikrai normalūs, išauklėti vaikai. O Catherine elgėsi labai teisingai“, – sakė žmogus, pastebėjęs juos prekybos centre.

Tai nėra pirmas kartas, kai kunigaikštienė apsipirkinėja su vaikais. Prieš daugiau nei metus ji buvo pasebėta „Sainsbury's“ parduotuvėje Nortfolke.

Nors kunigaikštienė turi daugybę padėjėjų ir jai tikrai nėra poreikio pačiai apsipirkinėti, paprastų žmonių gyvenimas jai nėra svetimas – kartais ją galima sutikti ir bevaikščiojant kokiame nors Jungtinės Karalystės parke.

Šiuo metu karališkoji šeima išgyvena sunkų laikotarpį – praėjusį šeštadienį mirė princas Philipas. Tad toks C.Middleton prasiblaškymas jai buvo labai reikalingas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?