Jungtinės Karalystės karališkąją šeimą sudrebino netikėtos skyrybos

Jungtinės Karalystės karališkoje šeimoje įvyko skyrybos. Elizabeth II anūkas, princesės Anne sūnus Peteris Phillipsas (43 m.) išsiskyrė su žmona Autumn Phillips (43 m.). Birželio 14-ąją pora paskelbė bendrą pareiškimą.

 Iš kairės: Camilla, Catherine Middleton, Meghan Markle, princas Harry, Peteris Phillipsas ir Autumn su dukromis.<br> SIPA/Scanpix nuotr.
 Iš kairės: Camilla, Catherine Middleton, Meghan Markle, princas Harry, Peteris Phillipsas ir Autumn su dukromis.<br> SIPA/Scanpix nuotr.
 IŠsiskyrė Elizabeth II anūkas.<br> AP/Scanpix nuotr.
 IŠsiskyrė Elizabeth II anūkas.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 16, 2021, 1:54 PM

„Ponas Peteris ir ponia Autumn praneša, kad sutarties pagalba buvo išspręsti visi finansiniai klausimai. Visas sąlygas patvirtino Aukščiausiasis teismas.

Nepaisant to, kad tai liūdna diena Peteriui ir Autumn, jie vis tiek, pirmiausia, pirmenybe teikia savo dukrų - Savanai ir Islai – auklėjimui“, – rašoma pranešime.

Autumn ir Peteris susituokė 2008-aisiais. Apie skyrybas jie paskelbė praėjusių metų vasarį.

Pora augina dvi dukras – Savaną (10 m.) ir Islą (9 m.). Nors anksčiau buvo pranešta, kad po skyrybų Autumn grįš į savo gimtinę Kanadą, tačiau dabar žinoma, kad ji pasiliks gyventi Jungtinėje Karalystėje, kur ji su vyru gyveno daugelį metų.

Poros skyrybų priežastys nėra žinomos. Tačiau skyrybų prašymą pateikė Autumn, o tuo tarpu Peteris buvo sukrėstas – toks žmonos žingsnis jam buvo netikėtas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.