Buvusi Valerijaus Meladzės žmona Irina: „Nesveikinau Valerijaus, kai jis šeštą kartą tapo tėvu“

Nors Valerijaus Meladzės (56) ir Irinos santuoka truko daugiau nei du dešimtmečius, tačiau jo poelgis, kuris ir tapo skyrybų priežastimi, vis dar aiškiai įsirašęs jos atmintyje.

Albina Džanabajeva ir Valerijus Meladzė.<br>TASS/Scanpix nuotr.
Albina Džanabajeva ir Valerijus Meladzė.<br>TASS/Scanpix nuotr.
 Valerijus Meladzė<br>TASS/Scanpix nuotr.
 Valerijus Meladzė<br>TASS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 27, 2021, 9:15 AM, atnaujinta Jul 27, 2021, 12:53 PM

Išsiskyręs su žmona jis iškart nuvyko pas Albiną Džanabajevą (42), su kuria santykius turėjo dar gyvendamas santuokoje su Irina, rašoma „spletnik.ru“.

Šią išdavystę sunkiai išgyveno ir Valerijaus bei Irinos dukros, tačiau laikui bėgant atleido. Dabar Irina Meladzė teigia, jog santykiai su buvusiu sutuoktiniu normalūs, tačiau laidoje „Žmogaus likimas“ ji paaiškino, kodėl nusprendė jo nesveikinti su dukros gimimu:

„Aš nesveikinau Valerijaus, kai jis neseniai šeštą kartą tapo tėvu. Tikriausiai tai nėra mūsų santykių koridoriaus dalis. Tai nėra mūsų bendras vaikas.

Tačiau su gimtadieniu, šventėmis bei įvairiomis sukaktimis sveikiname vieni kitus. Susiskambiname ir su jo tėvais. Taip mums visiems patogiausia.“

Irina taip pat papasakojo ir kokie jų su A.Džabanajeva santykiai:

„Dabar neturiu jai klausimų. Niekas mūsų nesieja, išskyrus mano buvusį vyrą. Taip, anksčiau aš jai siūliau susitikti.

Man reikėjo suprasti. Man reikėjo suprasti, kas buvo priešais mane, pažvelgti šiam žmogui akis, sužinoti, kaip ji visa tai išgyvena, ką pasakys.“

„Kai Valerijus susitiko su Albina, mes net nebuvome ant skyrybų slenksčio. Mano klausimai jai buvo apie sąžinę“, – atviravo Irina.

Be dukros, V.Meladzė ir A.Džabanajeva turi dar du sūnus: 17-metį Konstantiną ir septynerių Luką. Albina teigia, jog ji savo sūnums nedraudžianti bendrauti su Irinos dukterimis.

Irinos teigimu, jos dukterys su broliais užmezgė gerus santykius. Jai pritaria ir pats V.Melazė, kuris teigia, jog jo vaikai iš skirtingų santuokų puikiai bendrauja, tačiau priduria, jog vargu ar buvusi žmona ir dabartinė kada nors taps draugėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.