Šaltiniai: Meghan Markle ir pricas Harry atsisakė Elizabeth II kvietimo Kalėdas leisti su šeima

Princas Harry (36 m.) ir Meghan Markle (39 m.) per gražiausias žiemos šventes neketina skristi į Jungtinę Karalystę, praneša „Page Six“.

 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix/AP nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix/AP nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix/CAP nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix/CAP nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix/ZP nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix/ZP nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2021-11-23 13:11, atnaujinta 2021-11-23 14:56

Užsienio naujienų portalo šaltiniai teigia, jog Sasekso kunigaikščiai buvo pakviesti per Kalėdas prisijungti prie karališkosios šeimos ir drauge pasibūti Sandringhame esančioje karalienės Elzabeth II rezidencijoje, tačiau nedalyvaus.

„Daug kas susiję su kelionės sunkumais ir šeimos Kalėdų planavimu, todėl, žinoma, darbuotojai žino, kad Harry ir Meghan neatvyks. Jei atvyktų, jie jau būtų apie tai pranešę savo šeimai.

Tai yra pirmosios Jos Didenybės Kalėdos be vyro, todėl būtų buvę galima tikėtis, kad jie pasirodys. Tačiau manoma, kad Harry ir Meghan nori išvengti žiniasklaidos dėmesio, kuris būtų didelis, jei jie skristų iš savo naujųjų namų Kalifornijoje.

Manau visi supranta, kad kai jie abu grįš į Jungtinę Karalystę, bus liejamas įtūžis, bet jiems reikia su tuo susitaikyti“, – „Page Six“ pasakojo karališkai šeimai artimas.

Prie karalienės Elizabeth II užmiesčio dvare paprastai prisijungia visa šeima, įskaitant princą Charlesą, Camilą, princą Williamą su žmona Catherine Middleton ir vaikus, kurie ją lydi į pamaldas.

Paskutinį kartą Harry ir Markle per Kalėdas Sandringhame buvo 2018 m., likus metams iki sensacingo pranešimo apie karališkųjų titulų atsisakymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.