Princas Harry ir Meghan Markle sūnų Archie leidžia į ypatingą darželį

Princas Harry (37 m.) ir Meghan (40 m.) savo dvejų metų sūnų Archie leidžia į vaikų darželį, kuriame mokomasi emocinio raštingumo. Kalifornijoje, Montecito mieste įsikūrusiame darželyje mokoma ispanų kalbos, muzikos, šokių, vaidybos, aplinkosaugos. Taip pat – dėmesingumo ir kaip būti maloniems.

 Prieš Kalėdas Harry ir Meghan parodė šeimos nuotrauką.
 Prieš Kalėdas Harry ir Meghan parodė šeimos nuotrauką.
  Prieš Kalėdas Harry ir Meghan parodė šeimos nuotrauką.
  Prieš Kalėdas Harry ir Meghan parodė šeimos nuotrauką.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 8, 2022, 1:31 PM

Jame yra sodas, kuriame skraido kolibriai, drugeliai, bitės, auga vaismedžiai, augalai bei daržovės, kurių derlių vaikai patys nuima.

Iš darželio Archie dažnai pasiima pats princas Harry.

Archie grupės draugo vienas iš tėvų „The Mirror“ pasakojo: „Harry dažnai išleidžia Archie, pasiima jį ir atrodo kad yra geras tėtis. Visi tėvai nesijaudindami sveikinasi su Harry ir Meghan. O vaikams Archie yra tik vienas iš jų. Jie nežino, kad jo tėvai yra karališkieji asmenys, ir tikriausiai jiems tai nerūpėtų – nebent Meghan būtų Disnėjaus princesė“.

Šiuo metu Harry su Meghan ir jųdviejų vaikais Archie bei pusės metų Lilibet gyvena 14 milijonų dolerių vertės dvare Montecito mieste, tačiau netrukus planuoja išsikraustyti. Devynių miegamųjų dvare, esančiame išskirtiniame Montecito rajone, jie gyvena vos 18 mėnesių, tačiau nutarė persikraustyti, nes jiems nepatinka jo vieta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.