Po sūnaus savižudybės Sinead O'Connor norėjo sekti jo keliu ir atsidūrė ligoninėje

Dainininkė Sinead O'Connor (55 m.) neseniai neteko 17 metų sūnaus Shane'o – paauglys nusprendė pasitraukti iš gyvenimo. Ši tragedija taip paveikė atlikėją, kad ji pati atsidūrė ligoninėje.

Sinead O'Connor.
Sinead O'Connor.
Sinead O'Connor neseniai neteko 17 metų sūnaus Shane'o.
Sinead O'Connor neseniai neteko 17 metų sūnaus Shane'o.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 21, 2022, 7:55 PM

Apie tai, kad vyksta į gydymo įstaigą Sinead pranešė socialiniame tinkle „Twitter“. Kiek anksčiau ji paskelbė žinutę, kurioje nurodė, kad „nusprendė sekti paskui savo sūnų“.

Dainos „Nothing Compares 2 U“ atlikėja parašė: „Nėra prasmės gyventi be jo. Viską, ką paliečiu, sugadinau. Likau tik dėl jo. O dabar jo nebėra. Aš sunaikinau savo šeimą. Mano vaikai nenori manęs pažinti.“

Vėliau Sinead atsiprašė ir parašė: „Atsiprašau. Neturėjau to sakyti. Dabar esu su policininkais, pakeliui į ligoninę. Atsiprašau, kad visus nuliūdinau. Esu pasiklydusi be savo vaiko ir nekenčiu savęs. Ligoninė šiek tiek padės. Bet aš susirasiu Shane'ą. Tai tik delsimas.“

Sinead apie savo sūnaus mirtį paskelbė sausio 7 d.

„Mano gražus sūnus Neviimas Nesta Ali Shane'as O'Connoras, mano gyvenimo šviesa, nusprendė šiandien baigti savo žemiškąją kovą ir dabar yra su Dievu, – tuo metu rašė Sinead. – Tegul jis ilsisi ramybėje ir tegul niekas neseka jo pavyzdžiu. Mano kūdikis. Aš tave labai myliu. Būk ramybėje.“

Sinead sūnaus Shane'o susilaukė su muzikantu Donalu Lunny. Ji taip pat yra kitų trijų vaikų mama: Jake'o, Roisin ir Yeshua.

Sinead jau ilgai kenčia dėl psichikos sveikatos sutrikimų. Pasakodama savo traumuojančią vaikystę, ji yra užsiminusi, kad jai buvo diagnozuotas bipolinis sutrikimas, sudėtingas potrauminio streso sutrikimas ir ribinės asmenybės sutrikimas.

2015 metais ji taip pat gulėjo psichiatrijos įstaigoje. Tuo metu moteris socialiniuose tinkluose ne kartą skelbė apie bandymą pasitraukti iš gyvenimo.

Neseniai S.O’Connor nustebino pakeitusi religiją ir vardą.

Islamo religiją išpažįstanti dainininkė dabar save vadina Shuhada.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.