Psichopatu Vladimirą Putiną išvadinusi rusų manekenė po metų rasta negyva

Rastas 23 metų Rusijos modelio Grettos Vedler kūnas. Gretta buvo nužudyta praėjus mėnesiui po to, kai socialinėje žiniasklaidoje Vladimirą Putiną išvadino psichopatu, o jos kūnas rastas praėjus metams po nužudymo. 

 Gretta Vedler.
 Gretta Vedler.
  Gretta Vedler.
  Gretta Vedler.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-03-15 11:30, atnaujinta 2022-03-15 12:01

Modelio lavonas rastas paslėptas lagamine, o dėl jos nužudymo prisipažino buvęs jos vaikinas Dmitrijus Korovinas. 23 metų vyras ją Maskvoje pasmaugė neva po ginčo dėl pinigų. Teigiama, kad ginčas nebuvo susijęs su pareiškimais apie V.Putiną.

Jis tardytojams pasakė, kad tris naktis miegojo viešbučio kambaryje su G.Vedler lavonu, kurį įdėjo į naujai nusipirktą lagaminą.

Dmitrijus nuolat skelbdavo nuotraukas ir žinutes modelio socialiniuose tinkluose, kad draugai patikėtų, kad ji vis dar gyva. Tačiau Grettos bičiuliui Jevgenijui Fosteriui – tinklaraštininkui iš Charkovo, kurį dabar bomborduoja Rusija, kilo įtarimų. Taip buvo pradėta Grettos paieška, o galiausiai dabar rastas ir jos kūnas.

Nors manekenės nužudymas nesiejamas su jos politinėmis pažiūromis, Grettos pasisakymai apie V.Putiną neliko nepastebėti.

„Atsižvelgiant į tai, kad V.Putinas vaikystėje išgyveno daug pažeminimų, dėl savo fizinės formos negalėjo pastovėti už save, nenuostabu, kad jis metė teisės studijas ir įstojo į KGB, – rašė ji. – Tokie žmonės nuo pat vaikystės yra nedrąsūs ir bailūs, bijo triukšmo ir tamsos, svetimų žmonių, todėl tokie bruožai kaip atsargumas, santūrumas, bendravimo stoka anksti išryškina charakterį. Galiu tik daryti prielaidą, kad jame matoma aiški psichopatija ar sociopatija“.

Tokį pasisakymą ji pateikė matydama Rusijoje protestus bei per juos suimamus žmones.

„Psichopatams svarbu nuolat patirti gyvenimo pilnatvės ir aštrumo jausmą, todėl jie mėgsta riziką, intensyvius išgyvenimus, intensyvų bendravimą, intensyvią veiklą – intensyvų ir dinamišką gyvenimą. Gal jis tikrai nori sustiprinti Rusijos vientisumą ir nuoširdžiai linki rusams gero. Bet ar jis tikrai gali ką nors padaryti? Manau, jūs patys žinote atsakymą į šį klausimą“, – socialiniame tinkle paskelbė G.Vedler.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.