A. Kabajeva sulaukė draugų spaudimo: ragina vykti pas V. Putiną ir įtikinti baigti karą

Buvusi Rusijos Valstybės Dūmos deputatė ir gimnastė Alina Kabajeva (38 m.) išgyvena ne pačius geriausius laikus.

 V.Putinas ir A.Kabajeva 2004-aisiais.<br> Scanpix/RS nuotr.
 V.Putinas ir A.Kabajeva 2004-aisiais.<br> Scanpix/RS nuotr.
Alina Kabajeva 2008-aisiais.<br>GREITSCHUS/AGENCY PEOPLE IMAGE/S/Scanpix nuotr.
Alina Kabajeva 2008-aisiais.<br>GREITSCHUS/AGENCY PEOPLE IMAGE/S/Scanpix nuotr.
Alina Kabajeva 2011-aisiais.<br> Scanpix/RS nuotr.
Alina Kabajeva 2011-aisiais.<br> Scanpix/RS nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 27, 2022, 1:39 PM, atnaujinta Mar 27, 2022, 1:49 PM

Tariamos Rusijos prezidento Vladimiro Putino (69 m.) meilužės prabangų gyvenimą Šveicarijoje apkartino nemalonumai.

Prieš Rusijos agresiją Ukrainoje pasisakantys žmonės susivienijo ir platina peticiją, raginančią Rusijos prezidento tariamą meilužę A.Kabajevą su atžalomis išsiųsti atgal į Rusiją, rašo mirror.co.uk.

„Atėjo laikas Evai Braun ir vėl susitikti su jos fiureriu“, – rašoma peticijoje.

Rusijos agresijai nepritariantys žmonės sako, kad tai, jog šalyje slapstosi tariama V.Putino meilužė – nepriimtina.

„Nepaisant dabartinio karo, Šveicarija ir toliau priima Putino režimo bendrininkę“, – teigė jie ir pridūrė, kad neutraliai šaliai laikas „imtis veiksmų“ ir išsiųsti ją namo pas V.Putiną.

Peticiją pasirašė daugiau nei 63 tūkst. žmonių. Taip pat A.Kabajevai ramybės neduoda artimiausi draugai, kurie ragina žinomą moterį vykti pas Rusijos prezidentą ir įtikinti jį baigti karą Ukrainoje.

„Alinos draugės maldauja jos skristi pas V.Putiną ir įtikinti jį baigti karą. Atrodo, kad jis nieko neklauso, bet, galbūt, paklausys jos“, – „Page Six“ pasakojo šaltinis.

Tapatybės nenorintis atskleisti šaltinis sakė, jog A.Kabajeva baiminasi V.Putino reakcijos, jei ji išreikš prieštaravimą Rusijos kariniams veiksmams Ukrainoje.

„Alina sako, kad nežino, ar galės pas jį patekti ir net jei galės, nežino, ar pavyks išrūkti ir vėl būti su savo vaikais“, – pasakojo jis.

Primename, jog V.Putino ir A.Kabajevos romanas tęsiasi ne vieną dešimtmetį.

2000-ųjų Sidnėjaus olimpiadoje iškovojusi meninės gimnastikos bronzą kitąmet A.Kabajeva įkliuvo dėl dopingo, nors pati neigė vartojusi uždraustus preparatus.

Tarptautinė gimnastikos federacija tada 18 metų rusę diskvalifikavo 1 metams ir atėmė iš jos 2001-ųjų pasaulio čempionės titulą.

2001-ųjų gruodžio 1-ąją A.Kabajeva pirmą kartą buvo paminėta oficialiame Kremliaus tinklalapyje: V.Putinas apsilankė sporto renginyje, kuriame buvo padaryta pirmoji garsi jaunos gimnastės bendra nuotrauka su 31 metais vyresniu prezidentu.

2004-aisiais A.Kabajeva Atėnuose tapo olimpine čempione, 2007-aisiais baigė sportinę karjerą ir tais pačiais metais su Kremliaus partija „Vieningoji Rusija“ pateko į Dūmą.

Būdama deputate ji per metus uždirbdavo apie 10 milijonų rublių (dabartiniu kursu – apie 110 tūkst. eurų), o 2014-aisiais paliko Rusijos parlamentą ir pradėjo vadovauti „Nacionalinės media grupės“ direktorių tarybai. NMG akcininkas – senas V.Putino bičiulis.

Kabajevos šeimos nekilnojamasis turtas, apie kurį yra žinoma, vertinamas 1,25 mlrd. rublių (14 mln. eurų).

Įvairių žiniasklaidos priemonių duomenimis, A.Kabajeva pirmo sūnaus susilaukė 2009 m. ir pavadino jį Vladimiru. 2015-aisiais pranešta, kad vienoje Šveicarijos klinikų ji pagimdė dukterį, o 2019 metais Maskvoje – dvynius berniukus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.