Okupantai apiplėšė ką tik įsigytus naujus atlikėjos Ninos Matvienko sesers namus Bučoje: „Išvogė net apatinius“

Ukrainos televizijos laidoje „Zirkoviy Shliach“ žinoma dainininkė Nina Matvienko (73 m.) pasidalijo savo sesers istorija. Ji taip pat prisipažino, kad nepaisant nerimastingų prognozių, nebuvo pasirengusi tokiam žiauriam karui.

 Nina Matvienko.<br> YouTube stopkadras.
 Nina Matvienko.<br> YouTube stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2022, 1:15 PM

„Nustebau, kai karas prasidėjo naktį... Ir kaip naciai, kaip tikri banditai, vagys, piktadariai... Ir ką jie darė visus tuos metus? Kaip jie galėjo sakyti, kad esame broliai ir seserys? Kam visa tai? Kam žudyti, prievartauti jaunas moteris?“ – emocingai kalbėjo dainininkė.

Nina papasakojo, kad okupantai apiplėšė neseniai Bučoje nusipirktą butą.

„Mano sesers butas suniokotas. Ji ką tik buvo nusipirkusi, viską ten investavusi, bet šita Kadyrovo gauja viską išvogė, viską iki apatinių. Alkani žmonės! Niekšai! Tokio vargo dar gyvenime nesu mačiusi. Tai yra žudikai! Skėriai, naikinantys viską, kas gyva“, – kalbėjo Ukrainos dainininkė.

Nina labai didžiuojasi Ukraina ir jos piliečiais.

„Aš jaučiu tiek daug meilės – pilną krepšį. Niekada nepatyriau tokių jausmų. Meilė išeina net per ašaras ir teisingai. Tegul jos nuplauna mūsų vaikinų, tikrų sūnų, širdis. Aš juos visus labai myliu ir didžiuojuosi kiekvieną dieną.

Šiandien mes nustebinome pasaulį. Ne tik dainomis ir pergalėmis sporte, bet ir dvasia, patriotiškumu. Pasaulis to dar niekada nematė. Ir mes išmokysime mylėti savo žemę“, – sakė moteris.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.