Princas Williamas ir Catherine Middleton pažeidė vieną karališkosios šeimos taisyklę

Kaip jau buvo įprasta per Velykas, 2018-aisiais Jungtinės Karalystės karališkoji šeima susibūrė ir dalyvavo kasmet aukojamose pamaldose Vindzore, tačiau atvykę princas Williamas (39 m.) ir Catherine Middleton (40 m.) pažeidė vieną karališkąją taisyklę, rašo mirror.co.uk.

 Princas Williamas, Catherine Middleton su vaikais.<br> Scanpix/AFP nuotr.
 Princas Williamas, Catherine Middleton su vaikais.<br> Scanpix/AFP nuotr.
 Princas Williamas, Catherine Middleton su vaikais.<br> Scanpix/ZP nuotr.
 Princas Williamas, Catherine Middleton su vaikais.<br> Scanpix/ZP nuotr.
 Princas Williamas, Catherine Middleton su vaikais.<br> Scanpix/CO nuotr.
 Princas Williamas, Catherine Middleton su vaikais.<br> Scanpix/CO nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 14, 2022, 3:00 PM

Per Velykas Jungtinės Karalystės karališkoji šeima turėjo tradiciją visiems drauge susirinkti Vindzore ir kartu su karaliene Elizabeth II (95 m.) dalyvauti bažnyčioje aukojamose mišiose.

Ankstesniais metais metais ši tradicija buvo panaši į Kalėdų, kuomet visa šeima ir rūmuose dirbantis personalas rinkdavosi į Šv. Jurgio koplyčią.

Tačiau užuot visi vienu metu susirinkę į koplyčią, Karališkosios šeimos nariai laikėsi tradicijos, kad vyriausiasis šeimos narys į pamaldas atvyksta paskutinis.

Daugeliu atveju tai buvo karalienė Elizabeth II, tačiau nuotraukose iš praėjusių metų pamaldų matyti, kaip jos artimieji rikiuojasi prie koplyčios ir laukia pasveikinimo ir tik po jos žengia į vidų.

2018-aisiais Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė sulaužė šią karališkąją taisyklę, pasirodę vėliau nei karalienė Elizabeth II.

Po keletos dienų, praleistų su Catherine Middleton šeima, princas Williamas su žmona ir atžalomis skubėjo į Vindzorą, tačiau pakliuvo į spūstį. Taigi jie ten pasirodė po karalienės ir buvo priversti per prasidėjusias pamaldas tyliai įeiti į koplyčią po visų susirinkusiųjų.

Panašu, kad tokie nesklandumai princui Williamui ir Catherine Middleton gali tapti praeitimi, kadangi jie svarsto persikelti į šį rajoną.

Teigiama, kad jie jau pradėjo ieškoti gyvenamųjų patalpų, apžiūrėję keletą karališkųjų rezidencijų. Jie taip pat svarsto galimybę įsigyti privačią nuosavybę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.