Karališkosios šeimos biografė prabilo apie visą pasaulį žavėjusią Harry ir Meghan Markle kelionę: „Ji nekentė kiekvienos sekundės“

Britų rašytoja Tina Brown savo naujoje karališkosios šeimos biografinėje knygoje „The Palace Papers“ prabilo apie princo Harry žmonos Meghan Markle emocijas vienos kelionės metu. Pasak buvusios „Vanity Fair“ redaktorės, M.Markle negalėjo pakęsti karališkojo vizito po Australiją, įvykusio 2018-ųjų spalį.

 Meghan Markle ir princas Harry Sidnėjuje 2018-aisiais.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry Sidnėjuje 2018-aisiais.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry Sidnėjuje 2018-aisiais.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry Sidnėjuje 2018-aisiais.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-05-07 12:28, atnaujinta 2022-05-07 12:29

Tinai, kuri visuomet palaikė glaudžius santykius su karališkosios šeimos nariais, apie tai papasakojo buvęs rūmų darbuotojas. Anot jos, šį vizitą Meghan vadino beprasmišku.

Tuomet, kai Sasekso kunigaikščiai atvyko į Australiją, tūkstančiai australų susirinko iš visų šalies kampelių, kad tik gyvai išvystų, kaip atrodo Meghan ir Harry.

Visa žiniasklaida ir visuomenė žavėjosi karališkųjų šeimos narių apsilankymu Australijoje. Jie keliavo po Sidnėjų, Melburną, Dubbo ir Kvinslandą.

Tačiau nepasant šilto priėmimo, T.Brown tvirtina, kad M.Markle šia kelione... net bjaurėjosi.

„Taigi, Meghan turėjo būti visu tuo sužavėta... tiesa? Ne. Ji nekentė kiekvienos sekundės. Ji nesuprato, kodėl viskas taip vyksta. Užuot besidžiaugusi, kad ją garbina tūkstančiai žmonių, ji ieškojo tame tikslo“, – rašė ji.

Buvęs rūmų darbuotojas žurnalistei Tinai teigė, kad Meghan nesuvokė Jungtinės Karalystės monarchijos reprezentacinio vaidmens.

Tinos teiginius patvirtina praėjusiais metais  „The Times“ išspausdintas straipsnis, kuriame rašoma, kaip Meghan sureagavo į susirinkusią publiką Sidnėjuje.

„Ką jie visi čia veikia? Tai kvaila“, nesuprantu“, – pranešė ji savo komandai.

Sutapimas ar ne, tačiau po šios kelionės pasirodė informacija, kad pašlijo Harry ir jo brolio princo Williamo santykiai. 2020-aisiais pora nusprendė atsisakyti karališkųjų pareigų.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio