Po nesėkmingos grožio procedūros iš viešumos dingusi Linda Evangelista pirmą kartą paviešino savo nuotrauką

Po nesėkmingos grožio procedūros 90-ųjų supermodelis Linda Evangelista (57 m.) paliko socialinius tinklus ir nustojo rodytis viešumoje. Tačiau pirmą kartą po ilgo laiko ji pasidalijo naujausia nuotrauka.

 Linda Evangelista (iš dešinės antra).<br> Instagramo nuotr.
 Linda Evangelista (iš dešinės antra).<br> Instagramo nuotr.
Linda Evangelista.<br>People ir scanpix nuotr.
Linda Evangelista.<br>People ir scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 28, 2022, 2:31 PM, atnaujinta Jun 28, 2022, 4:27 PM

Eva (iš kairės antra) pozuoja su savo ilgametėmis draugėmis. 

„Geriausia vakarienė su geriausiomis senomis draugėmis“, – šalia nuotraukos brūkštelėjo L.Evangelista.

Vasarį žurnalui „People“ žinoma moteris atsivėrė apie nepavykusias grožio procedūras.

Ji atvirai pademonstravo nesėkmingos „Coolscuplting“ procedūros pasekmes. Skelbiama, kad ši technologija užtikrina tiksliai kontroliuojamą šaldymą, saugiai ir efektyviai veikia atkaklias poodinio sluoksnio riebalines ląsteles.

Neliečiant odos audinių, apdorotos riebalinės ląstelės sušaldomos, tada jos žūsta. Perteklinių riebalų bandė atsikratyti ir L.Evangelista. Tačiau tai įvyko nesėkmingai.

„Man patiko vaikščioti podiumu. O dabar bijau sutikti žmogų, kurį pažįstu. Aš nebegaliu gyventi slapstydamasi ir gėdydamasi. Aš tiesiog nebegaliu gyventi su šiuo skausmu. Pagaliau noriu prabilti“, – atvirame interviu dėstė Linda.

Rugsėjo mėnesį supermodelis pateikė 50 milijonų dolerių ieškinį dėl žalos atlyginimo „Coolsculpting“ technologiją sukūrusiai bendrovei „ZELTIQ Aesthetics“.

Jame Linda teigia, kad po septynių seansų, nuo 2015-ųjų rugpjūčio iki 2016-ųjų vasario ji negalėjo dirbti.

Po procedūros L.Evangelista pamatė įvairius iškilimus ir darinius ant smakro, šlaunų, krūtinės, pažastų. Tos sritys, nuo kurių norėjo atsikratyti riebalų pertekliaus, staiga padidėjo ir nutįso.

„Bandžiau su visu tuo tvarkytis. Maniau, kad aš kažką ne taip dariau. Atsitiko taip, kad aš visai nevalgiau – maniau, išprotėsiu“, – prisipažino supermanekenė.

Netrukus ji apsilankė gydytojo kabinete. Jai buvo diagnozuota riebalinė hiperplazija, o gydytojai pareiškė, kad nei dieta, nei teisinga mityba šios situacijos nepakeis.

Pasak plastikos chirurgų, tai itin retas šalutinis poveikis po šios procedūros.

„Aš negalėjau žiūrėti į veidą. Tai, ką mačiau veidrodyje, nebuvo panašu į mane“, – sakė Linda. Netrukus ji nutarė ryžtis dviem riebalų nusiurbimo operacijoms. Už pirmąją „ZELTIQ Aesthetics“ pasisiūlė sumokėti pasirašius konfidencialumo sutartį, tačiau modelis atsisakė ir nutarė tvarkytis savo lėšomis. Po riebalų nusiurbimo ji aštuonias savaites dėvėjo kompresines kojines, diržus, smakro įtvarą. „Nebuvo geriau. Liga paveikė net mano laikyseną – negalėjau rankų prispausti prie šonų“, – apgailestavo moteris.

Ji sako visada žinojusi, kad pasens, bet net sapne nesapnavo, kad šitaip atrodys. „Nebeatpažįstu savęs nei fiziškai, nei kaip žmogaus. Supermodelis dingo. Tikiuosi, kad atsikratysiu gėdos ir padėsiu žmonėms, kurie atsidūrė tokioje pačioje situacijoje. Tai mano tikslas. Daugiau nebesislapstysiu“, – atvirai kalbėjo ji.

„CoolSculpting“ procedūrą patvirtino JAV sveikatos ir žmogiškųjų paslaugų departamento agentūra 2010 metais. Ji pagrįsta procesu, vadinamu kriolipolize. Tai neinvazinė kūno korekcijos technika, pagrįsta riebalinio audinio mažinimu naudojant šalčio terapiją.

Tyrimai rodo, kad šis gydymas, kuris yra populiarus dėl savo įperkamumo ir minimalaus atsigavimo laiko, gali sumažinti vietines riebalų sankaupas iki 20 procentų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.