Paaiškėjo pirmosios Donaldo Trumpo žmonos Ivanos Trump mirties priežastis

Buvusio JAV prezidento Donaldo Trumpo (76 m.) pirmoji žmona ir jo trijų vyriausių vaikų motina Ivana Trump mirė liepos 14-ąją, būdama 73 metų. Mirties priežastis buvo neskelbiama, kol tyrėjai aiškinosi įvykio aplinkybes. Paaiškėjo, kad moteris žuvo nukritusi nuo laiptų savo bute Manhatane.

Ivana Trump 2006-aisiais.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Ivana Trump 2006-aisiais.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Donaldas ir Ivana Trumpai 1997-aisiais.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Donaldas ir Ivana Trumpai 1997-aisiais.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 16, 2022, 10:15 AM

Apie I.Trump netektį pirmasis D.Trumpas parašė per savo įkurtą socialinį tinklą „Truth Social“.

Niujorko policijos departamento atstovas naujienų agentūrai AFP atsiųstame elektroniniame laiške rašė, kad pareigūnai į I.Trump namus Aukštutiniame Istsaide buvo iškviesti apie 12 val. 40 min. vietos (20 val. 40 min. Lietuvos) laiku.

„Atvykę pareigūnai pamatė 73 metų moterį, netekusią sąmonės ir nereaguojančią. Greitosios pagalbos tarnyba atvyko į įvykio vietą ir pripažino auką mirusia“, – pridūrė atstovas.

Pranešime sakoma, kad „neatrodo, jog būta kokio nors nusikaltimo“ ir kad mirties priežastį nustatys miesto medicinos tyrėjas.

Apie netektį paskelbęs D.Trumpas savo žinutėje rašė, kad I.Trump „buvo nuostabi, graži ir stulbinama moteris, nugyvenusi puikų ir įkvepiantį gyvenimą“.

„Jos pasididžiavimas ir džiaugsmas buvo jos trys vaikai – Donaldas Jr. [Donaldas jaunesnysis], Ivanka ir Ericas. Ji labai jais didžiavosi, kaip ir jie visi ja didžiavosi. Ilsėkis ramybėje, Ivana!“ – pridūrė buvęs valstybės vadovas.

Buvusi manekenė Ivana Zelničkova, užaugusi komunistinėje Čekoslovakijoje, už D.Trumpo ištekėjo 1977 metais, kai šis buvo kylantis nekilnojamojo turto vystytojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.