Dainininkė Cher prabilo apie tris persileidimus: „Tai buvo košmaras“

Dainininkė Cher (76 m.) socialiniame tinkle „Twitter“ atvirai papasakojo savo dramatišką gyvenimo istoriją. Žvaigždė prakalbo apie tris persileidimus, kuriuos patyrė santuokoje su prodiuseriu Sonny Bono.

 Dainininkė Cher.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Dainininkė Cher.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2022, 5:58 PM

Pirmasis persileidimas įvyko, kai jai buvo vos aštuoniolika.

„Jaunystėje patyriau tris persileidimus. Aš buvau viena namuose. Sonny grįžo namo, o aš verkiau parklupusi ant grindų“, – „Twitter“ rašė Cher.

Ji buvo skubiai išvežta į ligoninę, vėliau – į operacinę, kur Cher buvo nutrauktas nėštumas.

Šia istorija ją privertė pasidalinti faktas, kad JAV Aukščiausiasis Teismas penktadienį panaikino moterų teisę į abortus priimdamas istorinį sprendimą, atšaukiantį pusę amžiaus trukusią konstitucinę apsaugą vienu iš labiausiai visuomenę suskaldžiusių ir aršiausias kovas sukėlusių klausimų Amerikos politiniame gyvenime.

„Kas man nutiktų šiandien? Mamos, seserys, tetos, pusseserės, geriausios draugės - nė viena moteris Amerikoje nėra saugi. Greitai nė vienas sveiko proto žmogus nebus saugus“, – rašė Cher.

Dainininkė ir anksčiau kalbėjo apie persileidimus, kuriuos patyrė bandydama susilaukti kūdikio.

„Tai buvo košmaras. Žmonės mane sveikindavo, nes būdavau nėščia, o tada netekdavau kūdikio. Vėliau tie žmonės atsiprašydavo, o aš norėdavau nieko negirdėti“, – prisipažino žvaigždė.

Galų gale, Cher vis tik sugebėjo susilaukti vaikų. Kai jai buvo 22 metai, su S.Bono ji susilaukė dukros Chaz Bono, kuri vėliau pakeitė lytį. Po skyrybų su Sonny, Cher ištekėjo už muzikanto Grego Almano, su kuriuo susilaukė sūnaus Elijah Blue.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas