Apie psichologines problemas prabilusi Jennifer Lopez: „Jaučiausi taip, kad tuoj išprotėsiu“

52-iejų aktorė ir dainininkė Jennifer Lopez savo svetainėje „On The JLo“ paskelbė jautrų įrašą ir papasakojo apie tai, kaip ji buvo susidūrusi su psichologinėmis problemomis.

 Jennifer Lopez.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Jennifer Lopez.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 25, 2022, 8:31 PM

Pačioje karjeros pradžioje Jennifer buvo įnykusi į darbą, o pervargimas ją privedė prie panikos atakų.

„Mano gyvenime buvo laikas, kai miegodavau3–4 valandas per parą. Visą dieną praleisdavau filmavimo aikštelėje, o visą naktį – studijoje. Savaitgaliais dalyvaudavau vakarėliuose ir filmuodavausi vaizdo įrašuose. Man buvo apie 20 metų ir atrodė, kad esu nenugalima“, – kalbėjo Jennifer.

Dėl per didelio darbo krūvio dainininkė kartą pasijuto labai prastai ir ji buvo išvežta į ligoninę.

„Vieną dieną sėdėjau filmavime ir staiga pajaučiau miego trūkumą, mane lydėjo nuolatinis stresas. Mane ištiko stiprus panikos priepuolis, tačiau tada tiksliai nežinojau, kaip tai įvardinti. Sėdėjau ir negalėjau pajudėti, akys aptemo. Mano asmens sargybinis mane surado ir iš karto nuvežė pas gydytoją.

Kai atvykome pas gydytoją, vėl galėjau kalbėti, bet labai išsigandau. Jaučiausi taip, lyg išprotėčiau“, – prisipažino ji.

Dabar, žvelgdama į praeitį, Jennifer supranta, kad jaunystėje negalvojo apie savo sveikatą. Tik vėliau suprato, kad reikia keisti gyvenimo būdą.

„Tuo metu visiškai nesuvokiau, ko man reikia ir ignoravau kūno siunčiamus signalus. Tačiau po šio įvykio aš pradėjau savo kelionę į sveikesnį gyvenimo būdą. Kad jausčiausi geriau, pradėjau miegoti daugiau nei septynias valandas per parą, atsisakiau kofeino ir pradėjau kasdien sportuoti“, – sakė ji.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.