Lietuviškame filme nusifilmavęs aktorius Vinnie Jonesas atvėrė širdį dėl žmonos mirties

Aktorius, buvęs profesionalus futbolininkas Vinnie Jonesas (57 m.) atvėrė širdį apie savo skausmą netekus žmonos Tanyos, kuri mirė prieš trejus metus.

 V.Jonesas su žmona Tanya.<br> Scanpix/Imago nuotr.
 V.Jonesas su žmona Tanya.<br> Scanpix/Imago nuotr.
  V.Jonesas su žmona Tanya.<br>  Scanpix/Imago nuotr.
  V.Jonesas su žmona Tanya.<br>  Scanpix/Imago nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 15, 2022, 10:35 AM

Išskirtiniame interviu Vinnie papasakojo, kaip jautėsi 2019-aisiais kai po šešerius metus trukusios kovos su odos vėžiu neteko savo žmonos.

Kalbėdamas tinklalaidėje „Pub Talk“, kurią pristatė buvusi „Arsenal“ žvaigždė Ray Parloras, V.Jonesas – sukrėtęs Anglijos futbolą savo agresyviu ir siautulingu žaidimu – taip pat atvirai aptarė savo alkoholizmą ir rungtynes su „Manchester United“ žaidėjais.

Kalbėdamas savo sielvartą dėl Tanyos, kuri mirė kai jai buvo 53 metai, V.Jonesas atskleidė kitą savo asmenybės pusę.

V.Jonesas papasakojo, kad tą liepos šeštadienio vakarą, kai ryte mirė jo žmona, su savo uošviu ėjo į golfo klubą. Santuokoje jie praleido 25 metus.

„Visi užsiėmė įprasta veikla. Tai pati sunkiausia diena mūsų gyvenime. Tanya ką tik mirė, mes jos daugiau niekada nematysime, bet viskas tęsiasi“, – prisiminė mirties dieną jis.

Aktorius sako, kad iki šiol kasdien jaučiasi keistai.

„Kai dirbu, apie tai negalvoju. Aš tiesiog dreifuoju... man tai vis dar nerealu. Vis dar nerealu, kad jos nėra“, – prisipažino.

V.Jonesas parašė knygą apie savo išgyvenimus „Lost Without You: Loving And Losing Tanya“.

2013 m. jiems abiem buvo diagnozuota melanoma – pavojingiausia odos vėžio forma. Vinnie ir Tanya su vėžiu kovojo kartu, bet vėliau Tanya liga atsinaujino.

V.Jonesas dėl vėžio kaltino savo gyvenimo būdą, persikėlimą į Los Andželą, o Tanyai vėžį, anot jo, sukėlė vaistai, kuriuos ji vartojo po širdies persodinimo, kai jai buvo 20 metų.

Buvęs Velso, Lidso ir Chelsea vidurio puolėjas tinklalaidėje taip pat papasakojo ir apie polinkį į alkoholį. Vyras, kuris dabar jau beveik dešimtmetį negeria, pasakojo apie tai, kaip girtas žaisdamas biliardą gavo smūgį iš taurės į veidą.

„Mano veide buvo 68 siūlės. Visų situacijų, į kurias patekau, būtų buvę galima išvengti be gėrimo... Aš Tanyai kėliau daug rūpesčių. Nuvyliau ją. Tai buvo nepakeliama“, – prisiminė.

V.Jonesas taip pat prisiminė širdį draskantį pasakojimą apie tai, kaip Tanya sužinojo, kad jos vėžys išplito į jos smegenis. Tai nutiko Kalėdų išvakarėse.

„Tai buvo akimirka, kai supratome, kad vėžys mus įveikė“, – sako V.Jonesas. Bet Tanya buvo pasiryžusi surengti geriausias Kalėdas, todėl slėpė tai nuo visų.

„Jos drąsa yra neaprėpiama, – sako Jonesas. – Viskas, ką ji norėjo padaryti, tai buvo įtikti žmonėms“.

V.Jonesas yra nusifilmavęs ne tik tokiose garsiuose filmuose kaip „Lok, stauk arba šauk“, „Dingti per 60 sekundžių“, „Vagišiai“, „Kelyje po Europą“, „Iksmenai: žūtbūtinis mūšis“, bet ir režisieriaus Emilio Vėlyvio filmo „Redirected / Už Lietuvą!“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.