Paaiškėjo „Hario Poterio“ žvaigždės Robbie Coltrane'o mirties priežastis

Neseniai užgeso filmų apie Harį Poterį žvaigždės Robbie Coltrane'o gyvybė. Rubėjų Hagridą vaidinęs aktorius mirė sulaukęs 72-ejų.

R.Coltrane'as.<br>Scanpix/Image supplied by Capital Pictures nuotr.
R.Coltrane'as.<br>Scanpix/Image supplied by Capital Pictures nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 23, 2022, 9:36 AM, atnaujinta Oct 23, 2022, 9:38 AM

Kaip skelbia „Deadline“, vyras mirė dėl daugybinio organų nepakankamumo. Aktoriaus mirties liudijime taip pat nurodoma, kad jis buvo užsikrėtęs sepsiu, apatinių kvėpavimo takų infekcija. Taip pat streikavo Robbie Coltrane'o širdis, jis sirgo 2 tipo cukriniu diabetu.

Aktorius buvo apdovanotas įvairiais apdovanojimais bei nusifilmavo daugybėje filmų ir TV laidų. Jis buvo vienas mėgstamiausių Jungtinės Karalystės komikų.

„Tikriausiai ateinančius dešimtmečius jis geriausiai išliks atmintyje kaip Hagridas Hario Poterio filmuose – šis vaidmuo teikė džiaugsmo tiek vaikams, tiek suaugusiems visame pasaulyje ir kiekvieną savaitę sulaukia gerbėjų laiškų jau daugiau nei 20 metų.

Džeimso Bondo gerbėjai taip pat rašo, norėdami pasveikinti jo vaidmenį filmuose „Auksinė akis“ ir „Pasaulio nepakanka“. Asmeniškai aš jį prisiminsiu kaip ištikimą klientą. Jis buvo ne tik nuostabus aktorius, bet ir protingas, nepaprastai šmaikštus ir po 40 metų buvimo jo agente aš jo pasiilgsiu.

Juo rūpinosi sesuo Annie Rae, vaikai Spenceris ir Alice bei jų motina Rhona Gemmell. Jie norėtų padėkoti medicinos personalui Forth Valley karališkojoje ligoninėje Larbert mieste už rūpestį ir diplomatiją“, – anksčiau rašė aktoriaus agentė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.