Rusijos valdžia Alai Pugačiovai pateikė naujus kaltinimus: „Pasakysime visą tiesą“

Nuo to momento, kai dainininkė Ala Pugačiova (73 m.) su sutuoktiniu Maksimu Galkinu (46 m.) pasisakė esantys prieš karą Ukrainoje, rusai nepaliauja jųdviejų persekioti ir apie juos kalbėti.

 Ala Pugačiova.<br> Scanpix/REUTERS nuotr.
 Ala Pugačiova.<br> Scanpix/REUTERS nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 1, 2023, 8:10 AM

Uniant.net praneša, kad dabar šalies agresorės žiniasklaidoje rašoma, jog primadona neva yra slaptoji Vakarų žvalgybos agentė ir neva už didelį atlygį skleidžia dezinformaciją.

Tokią nuomonę išsakė Federalinio saugumo ir kovos su korupcija padalinio vadovas Vitalijus Borodinas.

„Ala Borisovna... Ji turi 3,5 mln. sekėjų. Aš pridedu ją, tinklaraštininkus Dudja ir Morgenshterną. Šie žmonės, mūsų turima informacija, dirba Vakarų žvalgybos tarnyboms“, – teigė jis.

V.Borodinas nepateikė jokių įrodymų, kad A.Pugačiova yra specialiųjų tarnybų agentė, tačiau pažadėjo artimiausiu metu „atskleisti visą tiesą“ apie dainininkę.

„Draugai reikia laiko, tik laiko! Palaukite šiek tiek ir mes jums pasakysime visą tiesą, su kuo bendradarbiauja Ala Pugačiova ir kiti. Kas visus šiuos metus dirbo Rusijoje ir kodėl jie pabėgo sunkiu mūsų šaliai momentu“, – nepagrįstais kaltinimais dalijosi V.Borodinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.