Šešis kartus išsiskyrusi Pamela Anderson ryžosi atvirai prabilti apie skandalingą savo praeitį

Buvusi serialo „Gelbėtojai“ (angl. „Baywatch“) legenda Pamela Anderson (55 m.) nusprendė išleisti labai atvirą dokumentinį filmą, kuriame ji atskleis visą tiesą apie savo asmeninį gyvenimą bei papasakos apie šešias iširusias santuokas, iš kurių dvi – anuliuotos.

 Pamela Anderson.<br> Scanpix/AP nuotr.
 Pamela Anderson.<br> Scanpix/AP nuotr.
 Pamela Anderson.<br> Scanpix/SWNS nuotr.
 Pamela Anderson.<br> Scanpix/SWNS nuotr.
 Pamela Anderson.<br> Scanpix/Imago Images/ Mary Evans nuotr.
 Pamela Anderson.<br> Scanpix/Imago Images/ Mary Evans nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 9, 2023, 11:04 PM

„2023-ieji yra metai, kai visuomenė susipažins su tikrąja Pamela“, – teigė moteris ir atskleidė, jog dokumentika dienos šviesą išvysti turėtų jau šį mėnesį.

Kaip rašoma thesun.co.uk, viešai prabilti apie savo praeitį aktorę paskatino jos du sūnūs, kurių ši susilaukė kartu su roko žvaigžde Tommy Lee (60 m.). Tai – 26-erių Brandonas ir 25-erių Dylanas Lee. Jie turi savo prodiuserinę kompaniją, kuri ir yra atsakinga už filmo „Pamela, meilės istorija“ kūrybą.

„Šį „Netflix“ filmą kuria mano vaikai, tačiau memuarai yra mano, kadangi pastaruosius metus pati rašiau ir vis dar rašau knygą apie savo gyvenimą. Tačiau aš turiu savo rašymo būdą, kuris nėra tobulas, tačiau yra labai intymus ir nuoširdus“, – teigė Pamela.

Keliuose interviu amerikiečių aktorė teigė, kad sūnus – didžiausi jos sirgaliai.

„Aš tikrai nenorėjau jų įtraukti į savo praeitį, tačiau dabar jie yra suaugę ir patys priėmė šį sprendimą. Jie sakė: „Mama, mes tave saugosime. Žmonės pažins tikrąją tave, o ne tokią, kokią jie įsivaizduoja““, – dalijosi žvaigždė.

Kaip teigė P.Anderson, viena iš priežasčių, kodėl ji nusprendė prabilti apie savo gyvenimą, buvo serialas „Pam ir Tommy“, kuriame Pamelos ir jos buvusio vyro personažus įkūnijo aktoriai Lily James (33 m.) ir Sebastianas Stanas (40 m.). Šioje dramoje ji buvo vaizduojama kaip ekstravagantišką gyvenimą gyvenanti žvaigždė, bijanti, jog jos karjera bus sugriauta paviešinus atvirą poros sekso juostą.

Seriale buvo atkurti įvairūs Pamelos gyvenimo įvykiai, tarp kurių – jos ir buvusio vyro sekso scena greitaeigiame kateryje, kurios įrašas kadaise buvo pavogtas iš poros namų.

Kaip teigia Pamela, šio įrašo niekada nebuvo ketinama viešinti, o dauguma serialo vietų neatitinka realybės.

Jos naujas dokumentinis filmas „Pamela, meilės istorija“ bus išleistas šių metų sausio 31 dieną ir manoma, jog savo populiarumu „lips ant kulnų“ didelio atgarsio sulaukusiai ir žiūrimumo rekordus pasiekusiai dokumentikai „Harry&Meghan“.

Iš pirmųjų anonsų galima suprasti, jog moteris ne tik aptars garsiai nuskambėjusias ir iširusias savo santuokas, kurių viena truko vos 12 dienų ir vėliau buvo anuliuota, bet ir naujausius savo romanus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.