Paaiškėjo daugiau detalių apie Ukrainos ir Rusijos gražuolių konfliktą konkurse „Mis Visata“ Organizatoriai bandė to išvengti

Tarptautiniame grožio konkurse „Mis Visata“ Ukrainai atstovavusi Viktorija Apanasenko (28 m.) viename interviu prabilo apie konfliktą su Rusijos atstove Anna Linnikova (22 m.). Gražuolė atskleidė daugiau detalių, praneša unian.net.

Paaiškėjo daugiau detalių apie Ukrainos ir Rusijos gražuolių konfliktą konkurse „Mis Visata“<br>lrytas.lt koliažas.
Paaiškėjo daugiau detalių apie Ukrainos ir Rusijos gražuolių konfliktą konkurse „Mis Visata“<br>lrytas.lt koliažas.
 Anna Linnikova.<br> Scanpix/AP nuotr.
 Anna Linnikova.<br> Scanpix/AP nuotr.
Viktorija Apanasenko.<br> Scanpix/AP nuotr.
Viktorija Apanasenko.<br> Scanpix/AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-02-10 13:05

Paaiškėjo, kad šalies agresorės atstovas per pusryčius viešbutyje ieškojo ukrainietės ir pakvietė ją nusifotografuoti taip išreikšdamas neva savo draugiškumą. Mergina iš karto patikslino, kad tai buvo organizacinio komiteto reikalavimas.

„Organizatoriai padarė viską, kad konflikto išvengtų. Konfliktas prasidėjo tuomet, kai atvyko „Mis Rusija“.

Pirmas dalykas, kurį ji pasiūlė, buvo draugiškai nusifotografuoti. Tiesą pasakius, man tai buvo šokas. Aš nebendravau su ja ir neplanavau bendrauti“, – prisimena Viktorija Apanasenko.

Ji teigė, kad Anna Linnikova neturėjo piktų ketinimų, nebuvo grubi ir negrasino, tačiau apie karą, kuris aliną Ukrainą, ji nenorėjo kalbėti.

„Tai nebuvo kažkokia pikta žinutė ar kažkas. Tai buvo per pusryčius viešbutyje. Ji tiesiog priėjo ir paklausė:“ Ar galime draugiškai nusifotografuoti?

Būtų puiku, jei mes kartu būtume už taiką“. Aš paklausiau, ar ji palaiko karą Ukrainoje. Ji nieko į tai neatsakė. Tik pasakė:“ Na, būtų gerai... Paprasčiausiai organizacinis komitetas man taip sakė“, – kalbėjo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.