Kirčių dėl šokiruojančios išvaizdos sulaukusi 64-erių Madonna įtūžo: „Nuotraukas darė spaudos fotografas“

Los Andžele praūžę prestižiniai „Grammy“ apdovanojimai neapsiėjo ir be aptarimo. Didelio dėmesio sulaukė popmuzikos karalienė Madonna (64 m.), renginyje atrodžiusi visai kitaip, nei įprasta ją matyti socialiniuose tinkluose.

 Madonna atrodė pasikeitusi.<br> Scanpix nuotr.
 Madonna atrodė pasikeitusi.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2023, 7:08 AM

„Grammy“ apdovanojimų metu Madonna ant scenos pasirodė pristatydama geriausio popmuzikos dueto apdovanojimą pelniusių Samo Smitho ir Kim Petras dainą „Unholy“.

Tačiau daug labiau visus labiau nustebino neįprasta jos išvaizda – Madonna vilkėjo sijoną su giliu skeltuku, mūvėjo tinklines pirštines, o jos plaukai buvo supinti į dvi kasytes. Šokiravo ir keistas popmuzikos karalienės veidas – balinti antakiai, labai lygi oda ir paburkusios lūpos bei skruostai.

Sutrikę gerbėjai ėmė spėlioti, kad tai – nepavykusių operacijų rezultatas. Pastaruoju metu Madonna socialiniuose tinkluose dalijasi pikantiškomis fotosesijomis, kuriose ji atrodo visai kitaip: demonstruoja savo, rodos, laikui nepavaldžią išvaizdą.

Instagramo paskyroje Madonna atkirto visiems kritikams.

„Užuot sutelkę dėmesį į tai, ką sakiau, daugelis žmonių nusprendė kalbėti tik apie mano nuotraukas stambiu planu, darytas su ilgu objektyvu. Spaudos fotografo, kuris norėjo iškreipti veidą!

Dar kartą mane užklupo senatvės ir neapykantos atspindys, persmelkiantis pasaulį, kuriame gyvename. Pasaulis, kuris atsisako gerbti moterį, sulaukusią 45 metų ir jaučia poreikį ją nubausti, jei ji ir toliau bus stiprios valios, darbšti ir mėgstanti nuotykius.

Niekada neatsiprašiau nei už savo kūrybinius pasirinkimus, nei dėl savo išvaizdos ar apsirengimo, ir nesiruošiu pradėti.

Žiniasklaida mane apkalbinėjo nuo pat karjeros pradžios, bet suprantu, kad visa tai yra išbandymas, ir aš džiaugiuosi galėdama palikti pėdsaką, kad visoms moterims už manęs ateinančiais metais būtų lengviau. Beyonce žodžiai: „Tu nesulaužysi mano sielos“, – rašė ji.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.